Milas’ta Polisin Aksiyon Dolu Kovalamacası: Firari Sürücü Yakalandı

MİLAS – Muğla’nın Milas ilçesinde polisin dur ihtarına uymayan bir otomobil sürücüsü, aksiyon dolu bir kovalamacanın ardından Aydınlıkevler Mahallesi Akkent mevkiinde yakalandı.

MİLAS – Muğla'nın Milas ilçesinde polisin dur ihtarına uymayan bir otomobil sürücüsü, aksiyon dolu bir kovalamacanın ardından Aydınlıkevler Mahallesi Akkent mevkiinde yakalandı.

Milas Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından gerçekleştirilen başarılı ve organize operasyon, bölgedeki vatandaşlar tarafından takdirle karşılandı. Dur ihtarına uymayarak hızını artıran sürücü, polis ekiplerinin ısrarlı takibi sonucunda yakayı ele verdi.

Olay, Milas'ın Aydınlıkevler Mahallesi'nde yaşandı. Dur ihtarına uymayarak kaçan otomobil sürücüsü, aksiyon dolu anların yaşandığı bir kovalamacanın ardından polis ekiplerince kıstırılarak yakalandı.

Kovalamaca sırasında çevredeki vatandaşların dikkatini çeken olay, emniyet ekiplerinin gösterdiği çaba ve organizasyon sonucu başarıyla sonuçlandı. Vatandaşlar, polisin bu başarılı ve organize operasyonunu takdir ederek onlara teşekkür ettiler.

Gözaltına alınan otomobil sürücüsünün işlemleri sürerken, konuyla ilgili soruşturmanın devam ettiği bildirildi.

Bakmadan Geçme