Milas'ta Seyir Halindeki Otomobil Alev Alev Yandı

Muğla’nın Milas ilçesi Atatürk Bulvarı üzerinde seyir halinde bulunan bir otomobil, henüz bilinmeyen bir nedenle yanmaya başladı. Araçtan dumanlar yükseldiğini fark eden sürücü, aracını hemen sağa çekerek durdurdu ve araçta bulunan ailesini indirdi. Çevredeki vatandaşlar hızla dükkânlardan getirdikleri yangın tüpleriyle müdahale etmeye çalıştı ancak araç kısa sürede alev topuna döndü ve kullanılamaz hale geldi.

Muğla'nın Milas ilçesi Atatürk Bulvarı üzerinde seyir halinde bulunan bir otomobil, henüz bilinmeyen bir nedenle yanmaya başladı. Araçtan dumanlar yükseldiğini fark eden sürücü, aracını hemen sağa çekerek durdurdu ve araçta bulunan ailesini indirdi. Çevredeki vatandaşlar hızla dükknlardan getirdikleri yangın tüpleriyle müdahale etmeye çalıştı ancak araç kısa sürede alev topuna döndü ve kullanılamaz hale geldi.

Olay yerine gelen itfaiye ekipleri, yanan aracı söndürmeyi başardı. Yangının aracın elektrik aksamından çıktığı belirlendi ve bu nedenle aracın elektrik aksamı ve aküsü söküldü. Trafik ekipleri, yangın nedeniyle Atatürk Bulvarı'nı kısa süreliğine trafiğe kapattı. Araç, kaldırıma çekici yardımıyla kaldırıldıktan sonra trafik tekrar normale döndü.

Yangınla ilgili soruşturma başlatıldı.

Haberin videosunu izlemek için aşağıdaki linke tıklayınız..

https://www.instagram.com/reel/C9YE0seN60Q/?igsh=MWtqdGFtMWU0NXZieQ==

Bakmadan Geçme