Milas’ta Sokak Gaspı: Üç Şüpheli, Emniyetin Titiz Çalışması Sonucu Yakalandı

Milas İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri, 6 Ağustos 2023 gecesi saat 23.00 sıralarında Hacıabdi Mahallesi’ndeki pazar yerinde meydana gelen ve bir kişinin cüzdanı ile cep telefonunun gasp edildiği olayı aydınlattı.

Milas İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri, 6 Ağustos 2023 gecesi saat 23.00 sıralarında Hacıabdi Mahallesi'ndeki pazar yerinde meydana gelen ve bir kişinin cüzdanı ile cep telefonunun gasp edildiği olayı aydınlattı.

Mağdur S.G., olay günü gece saatlerinde tek başına yürüdüğü sırada, tanımadığı üç erkek tarafından durduruldu. Şüphelilerin, bıçak zoruyla mağdurdan cüzdanını ve cep telefonunu gasp ettikleri öğrenildi. Cüzdanın içerisinde 750 TL bulunduğu belirtildi.

Asayiş Büro Amirliği ekipleri, olayın ardından hemen harekete geçti ve geniş çaplı bir çalışma başlattı. Titiz bir soruşturma sonucunda, C.Ö., B.B. ve İ.Y. isimli şüpheliler tespit edildi. Gasp edilen cep telefonu ve cüzdan ile birlikte yakalanan şüpheliler, yapılan sorgulamalarının ardından adliyeye sevk edildi.

Adli makamlar, şüphelilerin tutuklanmalarına karar verdi. Vatandaşlar suçun aydınlatılmasında gösterdikleri özverili çalışma nedeniyle emniyet güçlerini tebrik ettiler.

Bakmadan Geçme