Milas’ta Trafik Ekipleri, Kaçmaya Çalışan Sürücüde 97 Gram Metamfetamin Yakaladı

Milas İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı trafik denetleme ekipleri, alışılagelmişin dışında bir olaya imza atarak, halkın güvenliği için sadece trafik kurallarını değil, aynı zamanda uyuşturucu ile mücadelede de başarılı operasyonlar gerçekleştirdiklerini gösterdiler.

Milas'ta Motorize Ekipleri Gören Motorsiklet Sürücüsü, Yol Kenarına Uyuşturucu Madde Attı

Milas İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı trafik denetleme ekipleri, alışılagelmişin dışında bir olaya imza atarak, halkın güvenliği için sadece trafik kurallarını değil, aynı zamanda uyuşturucu ile mücadelede de başarılı operasyonlar gerçekleştirdiklerini gösterdiler.

Milas, Erdal Çerçi Caddesi üzerinde seyir halinde denetim yapan Motorize trafik ekibi, plakasız bir motorsikleti dikkat çekici bir şekilde fark etti. Motorsiklet, Cadde üzerinde bir Market yakınlarında durdurulmak istenirken, sürücü cebinden çıkardığı siyah bir poşeti kaldırım tarafına attı. Ekip, olayın vahametini anlayarak takip yerine atılan şüpheli paketi muhafaza altına almayı aldı.

Narkotik Madde Tespiti

Muhafaza altına alınan siyah poşetin içerisinde bulunan şeffaf poşet, Narkotik ekiplerine iletildi. Yapılan incelemede poşet içerisindeki maddenin 97.29 gram metamfetamin olduğu tespit edildi.

Ekipler, olayın ardından mobese kameraları ve çevredeki güvenlik kameralarını inceleyerek yaptıkları teşhisde, plakasız motorsiklet sürücüsünün Ş.Z. olduğunu belirledi. Şüpheli hakkında yasal işlem başlatıldı.

Milas İlçe Emniyet Müdürlüğü'nün Başarısı

Bu operasyon, Milas İlçe Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Büro Amirliği'nin sadece trafik denetimleriyle değil, aynı zamanda uyuşturucu ile mücadelede de ne kadar etkin ve başarılı olduğunu göstermektedir. Ekip, çevik ve dikkatli bir şekilde hareket ederek, toplumu tehdit eden bu tür maddelerin sokaklara dağılmasını önlemiş, Milas halkının güvenliğine önemli bir katkı sağlamıştır.

Bakmadan Geçme