Milas’ta Vatandaşlardan Çöp Kokusuna Tepki

Muğla’nın Milas ilçesine bağlı Cumhuriyet Mahallesi’nde yaşayan vatandaşlar, evlerinin yakınına yerleştirilen yeni çöp konteynerleri nedeniyle mağdur olduklarını belirtiyor. Mahalleliler, evlerinin içerisine kadar gelen ağır çöp kokusundan dolayı oldukça rahatsız.

Muğla'nın Milas ilçesine bağlı Cumhuriyet Mahallesi'nde yaşayan vatandaşlar, evlerinin yakınına yerleştirilen yeni çöp konteynerleri nedeniyle mağdur olduklarını belirtiyor. Mahalleliler, evlerinin içerisine kadar gelen ağır çöp kokusundan dolayı oldukça rahatsız.

Mahalle sakini, Gül A. 'Bu sorunun yeni getirilen sistemle daha da arttığını vurguladı. 'Müstakil evde oturuyorum ama çöp kokusundan duramıyorum. Çöple aramda sadece sekiz-on metre var. Ancak bazı duyarsız vatandaşlar çöpleri konteynerin içine değil, dışına atıyorlar,' dedi. Vatandaş, konunun yetkililere iletilmesi adına birkaç defa belediyeyi aradığını, ancak şu ana kadar bir çözüm sağlanmadığını ifade etti.'

Sorunun sadece koku olmadığı, aynı zamanda çöplerin konteyner dışına atılmasıyla oluşan çevre kirliliğinden de şikayetçi olan mahalleliler, bu sorunun bir an önce çözülmesini istiyor. Bazı mahalle sakinleri, 'Belediyemiz daha titiz çalışmaya başlar, hem de duyarsız insanlarımız çöplerini konteynerin içine atmaya özen gösterir,' diye umutlarını dile getiriyorlar.

Cumhuriyet Mahallesi'nde yaşayan vatandaşlar, yetkililerden bu soruna bir an önce müdahale etmelerini ve mahallenin bu mağduriyetinin giderilmesini bekliyorlar.

Bakmadan Geçme