Milas’ta yağmur sonrası çıkan gökkuşağı mest etti

Muğla’nın Milas ilçesinde, kış mevsiminde etkili olan yağmurlar çiftçileri sevindirirken, yağmur sonrası ortaya çıkan gökkuşağı ise görenleri mest etti. Milas’ta bir haftadır aralıklarla etkili olan yağmur, yerini rengarenk bir gökkuşağına bıraktı. Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün uyarıları sonucu beklenen yağışlar etkisini gösterdi.

Muğla'nın Milas ilçesinde, kış mevsiminde etkili olan yağmurlar çiftçileri sevindirirken, yağmur sonrası ortaya çıkan gökkuşağı ise görenleri mest etti. Milas'ta bir haftadır aralıklarla etkili olan yağmur, yerini rengarenk bir gökkuşağına bıraktı. Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün uyarıları sonucu beklenen yağışlar etkisini gösterdi.

Gökkuşağının fotoğrafını çeken vatandaşlar, kış mevsiminde yağan yağmurun çiftçiyi sevindirdiğini belirterek, 'Bu yıl kuraklığın yaşanabileceğinden çok korktuk. Ancak kış mevsimi ile birlikte çok güzel yağmur yağdı. Çiftçilerimiz çok sevinçli,' dedi. 'Bu günde yağan yağmur sonrası Milas'ın üzerinde gökkuşağı açtı. Milas'ın üzerinde boydan boya uzanan gökkuşağı resmen görsel bir şölen sundu,' ifadelerini kullandı.

Bakmadan Geçme