Milas’taki Okul Çevresindeki Çöp Yığınlarına Karşı Çağrı: Sağlık ve Eğitim Tehlikede

Muğla’nın Milas ilçesine bağlı Emek Mahallesi’nde yer alan Atatürk Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi önünde biriken çöpler, bölge sakinleri, öğrenciler ve okul çalışanları tarafından eleştiriliyor. Uzun süredir toplanmayan çöplerin, çevreye kötü kokular yaydığı ve halk sağlığı açısından sorun teşkil ettiği belirtiliyor.

Muğla'nın Milas ilçesine bağlı Emek Mahallesi'nde yer alan Atatürk Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi önünde biriken çöpler, bölge sakinleri, öğrenciler ve okul çalışanları tarafından eleştiriliyor. Uzun süredir toplanmayan çöplerin, çevreye kötü kokular yaydığı ve halk sağlığı açısından sorun teşkil ettiği belirtiliyor.

Bölge sakinleri ve okulun bağlı olduğu kişiler, biriken çöplerin estetik açıdan da olumsuz bir görüntü oluşturduğunu ve bu durumun okulun genel imajını olumsuz etkilediğini ifade ediyorlar. Çöplerin varlığı, özellikle öğrencilerin sağlığı için endişe kaynağı oluşturuyor.

Yetkililere seslenen vatandaşlar, çöplerin bir an önce toplanarak temizlenmesini ve bu tür durumların önüne geçmek için çöp toplama işlemlerinin daha düzenli yapılmasını talep ediyorlar. Ayrıca, okul çevresinin temiz tutulmasının, hem öğrencilerin hem de mahalle sakinlerinin yaşam kalitesini artıracağına dikkat çekiliyor.

Bakmadan Geçme