Milas’tan Bodrum’a Giden Araç Takla Attı: Sürücü Yaralandı

Milas-Bodrum karayolunda bu sabah saatlerinde meydana gelen trafik kazasında, viraja hızlı giren bir sürücü takla atarak durabildi. Olay, Milas ilçesinden Bodrum'daki iş yerine çalışmaya gelen M.Ç.’nin kullandığı 48 EK 193 plakalı otomobilin Torba Mahallesi'ndeki Kaynar Kavşağı'na gelmeden yaklaşık 200 metre önceki viraja hızlı girdiği iddiasıyla gerçekleşti.

Milas-Bodrum karayolunda bu sabah saatlerinde meydana gelen trafik kazasında, viraja hızlı giren bir sürücü takla atarak durabildi. Olay, Milas ilçesinden Bodrum'daki iş yerine çalışmaya gelen M.Ç.'nin kullandığı 48 EK 193 plakalı otomobilin Torba Mahallesi'ndeki Kaynar Kavşağı'na gelmeden yaklaşık 200 metre önceki viraja hızlı girdiği iddiasıyla gerçekleşti.

Direksiyon hakimiyetini kaybeden M.Ç., orta refüje çarptıktan sonra aracın takla atarak durmasıyla sonuçlanan kazada yaralandı. Olay yerine gelen ambulans ile çevredeki en yakın hastaneye kaldırılan M.Ç.'nin hayati tehlikesinin bulunmadığı belirtildi.

Kazayı görenlerin çağrısı üzerine olay yerine gelen ekipler, kazanın olduğu bölgede incelemelerde bulundu. Kaza sonrası Bodrum istikametine doğru uzun araç kuyrukları oluştu. Polis, kaza ile ilgili soruşturma başlattı.

Bakmadan Geçme