MİŞ'ONLAR KOMEDİSİ: Genç Tiyatroculardan Kahkahalarla Dolu Sezon Açılışı

Milas Belediye Şehir Tiyatrosu'nun genç yetenekleri, 'MİŞ'ONLAR KOMEDİSİ' adlı oyunla sezona kahkaha dolu bir başlangıç yaptı. 21-22 Eylül tarihlerinde sahnelenen oyun, izleyicilerden büyük alkış topladı.

Milas Belediye Şehir Tiyatrosu (MİŞTİ) sergilediği ‘MİŞ'ONLAR KOMEDİSİ' oyunuyla perdelerini açtı.
Milas Belediyesi bünyesinde açılan yaratıcı drama ve tiyatro kursuna katılan genç öğrencilerin aldıkları eğitim sonucunda başarıyla sahneledikleri tiyatro oyunu izleyicilerden büyük beğeni ve alkış topladı. Yeni sezonun ilk oyunu olma özelliğini taşıyan “MİŞ'ONLAR KOMEDİSİ” adlı oyun 3 farklı skeçten oluştu. 21-22 Eylül tarihlerinde 2 gün ücretsiz olarak sahnelenen oyun izleyicileri kahkahaya boğdu.
Başkan Topuz'dan tebrik ve plaket…
Gözde Tekin tarafından yönetilen, oyuncu kadrosunda ise Arda Turan, Elif Beyza Köpüren, Yaren Topal, Tarık Samir İnce, Asya Can, Tuana Şakar, Ilgın Ada Zeytun, Kaan Ant Arıtepe, Ayşe İrem Yüksek, Ege Kaan Özel, Ela Akı ve Selahattin Akdemir'in bulunduğu tiyatro oyununun sonunda Milas Belediye Başkanı Fevzi Topuz tüm kadroyu tebrik ederek plaket takdim etti.
Salonu dolduran tüm izleyicilerimize teşekkür ediyorum…
Oyuncu kadrosuna plaket takdiminin ardından konuşan Milas Belediye Başkanı Fevzi Topuz “Milas Belediyesi Şehir Tiyatrosu'nun genç oyuncuları tarafından sahnelenen 'MİŞ'ONLAR KOMEDİSİ' adlı tiyatro oyununu büyük bir keyifle izledik. Yaratıcı drama ve tiyatro kursumuza katılarak oyunu başarıyla sahneleyen gençlerimize, eğitmenlerine, ailelerine ve salonu dolduran tüm izleyicilerimize teşekkür ediyorum” dedi.
2 gün sahnelenen tiyatro oyununu Milas Belediye Başkanı Fevzi Topuz, Belediye Başkan Yardımcısı Ali Özgür, belediye meclis üyeleri, CHP Milas Kadın Kolları Başkanı Nurhayat Topuz ve Gençlik Kolları Başkanı Gülendam Cantimur da izledi.

Bakmadan Geçme