Muğla’da 19 Mayıs Coşkusu: Her İlçede Birbirinden Farklı Konserler

19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kapsamında Muğla’nın tüm ilçelerinde çeşitli etkinlikler düzenleniyor. Bu özel günü coşkuyla kutlamak için birçok ünlü sanatçı ve grup sahne alacak. İşte ilçe ilçe 19 Mayıs programı:

19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kapsamında Muğla'nın tüm ilçelerinde çeşitli etkinlikler düzenleniyor. Bu özel günü coşkuyla kutlamak için birçok ünlü sanatçı ve grup sahne alacak. İşte ilçe ilçe 19 Mayıs programı:

Milas

Milas'ta 19 Mayıs etkinlikleri kapsamında Sakiler grubu sahne alacak. Konser, 19 Mayıs Pazar günü saat 21.00'de Atapark'ta gerçekleştirilecek. Milas halkı, Sakiler'in enerjik performansıyla bayram coşkusunu doyasıya yaşayacak.

Menteşe

Menteşe ilçesinde ünlü rapçi Gazapizm sahne alacak. Konser, 19 Mayıs Pazar günü saat 21.00'de Kötekli Yoğurtçu Parkı'nda düzenlenecek. Gazapizm'in hayranları, bu etkinliği sabırsızlıkla bekliyor.

Yatağan

Yatağan'da ise Necati ve Saykolar grubu sahneye çıkacak. 19 Mayıs Pazar günü saat 21.00'de stadyumda gerçekleşecek konser, gençleri ve müzikseverleri bir araya getirecek.

Köyceğiz

Köyceğiz'de 19 Mayıs etkinlikleri kapsamında Kolpa grubu Cumhuriyet Meydanı'nda sahne alacak. Konser, 19 Mayıs Pazar günü saat 21.00'de başlayacak.

Datça

Datça'da MBB Popüler Müzik Orkestrası Konseri düzenlenecek. Etkinlik, 19 Mayıs Pazar günü saat 21.00'de Cumhuriyet Meydanı'nda gerçekleştirilecek.

Bodrum

Bodrum'da iki ayrı konser düzenlenecek. Reynmen, 19 Mayıs Pazar günü saat 21.00'de Belediye Meydanı'nda, Oğuzhan Koç ise aynı gün ve saatte Turgutreis Atatürk Meydanı'nda sahne alacak.

Kavaklıdere

Kavaklıdere'de ünlü sanatçı Kutsi sahneye çıkacak. Konser, 19 Mayıs Pazar günü saat 21.00'de Belediye Meydanı'nda gerçekleştirilecek.

Ula

Ula'da 19 Mayıs etkinlikleri kapsamında saat 20.30'da kaymakamlık önünden fener alayı başlayacak. Ardından 4YÜZ4 isimli müzik grubu saat 21.00'de meydanda konser verecek.

Fethiye

Fethiye'de Gece Yolcuları grubu sahne alacak. Konser, 18 Mayıs Cumartesi günü saat 20.30'da Beşkaza Meydanı'nda gerçekleştirilecek.

Dalaman

Dalaman'da Zara sahne alacak. Konser, 20 Mayıs Pazartesi günü saat 21.30'da Cumhuriyet Meydanı'nda gerçekleştirilecek.

Marmaris

Marmaris'te 18 Mayıs Cumartesi günü saat 20.30'da Fortex grubu Gençlik Meydanı'nda sahne alacak. 19 Mayıs'ta ise saat 20.30'da fener alayı düzenlenecek, ardından saat 21.00'de Karşı Sokak konseri ve saat 22.00'de DJ performansı gerçekleştirilecek.

Ortaca ve Seydikemer ilçelerinde ise şu ana kadar bir konser programı açıklanmadı. Ancak diğer ilçelerdeki etkinlikler, 19 Mayıs coşkusunu tüm Muğla'da hissettirecek.

Bakmadan Geçme