Muhammet Tokat’ın 18 Mart Çanakkale Zaferi Ve Şehitleri Anma Günü Mesajı

Vatanımız için canlarını feda eden aziz şehitlerimizin 'Şehitler Günü'nü onurla yâd ettiğimiz bugün, tarihe altın harflerle yazılan Çanakkale Zaferi'nin 108'inci yıldönümünü de büyük gururla kutluyoruz.

Vatanımız için canlarını feda eden aziz şehitlerimizin 'Şehitler Günü'nü onurla yd ettiğimiz bugün, tarihe altın harflerle yazılan Çanakkale Zaferi'nin 108'inci yıldönümünü de büyük gururla kutluyoruz.

Vatan sevgisi, fedakrlık, cesaret gibi duyguların kahramanca sergilendiği Çanakkale Zaferi; dünümüzü, bugünümüzü ve yarınlarımızı aydınlatan, kahramanlıklarla bezenmiş büyük bir destandır.

Bu öylesine büyük bir destandır ki, temelinde vatan ve özgürlük tutkusu yer almaktadır. Ulu Önder Atatürk'ün 'Onlar mukaddes vatan toprakları için canlarını seve seve vermişler, Çanakkale Savaşları'nın kaderini değiştirmişlerdir. Burada geçen her saniye, kullanılan her an, ölen her nefer, Türk vatan ve milletinin mukadderatını çizmiştir.' sözünde de belirttiği gibi kahraman Türk askerlerimizin vatan sevgisi Çanakkale Zaferi'ne yön vermiş, bizleri bu günlerimize taşımıştır.

Bu duygu ve düşüncelerle; 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 108'inci yıldönümünde başta Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, milletimize bu eşsiz zaferin gururunu yaşatan,  vatanımız, bağımsızlığımız uğruna canlarını feda eden tüm aziz şehitlerimizi ve ebediyete irtihal eden kahraman gazilerimizi rahmet, minnet ve şükranla anıyorum.

Bakmadan Geçme