Muhammet Tokat Dprem Bölgesinden Milas’a Döndü

Ülkemizde meydana gelen yıkıcı depremlerin ardından Milas’ta seferberlik ilan edilmiş deprem bölgesine gönderilmek üzere her türlü insani ihtiyaç malzemesi Milas’ın çeşitli bölgelerinde toplanarak deprem bölgesine gönderilmişti.

Ülkemizde meydana gelen yıkıcı depremlerin ardından Milas'ta seferberlik ilan edilmiş deprem bölgesine gönderilmek üzere her türlü insani ihtiyaç malzemesi Milas'ın çeşitli bölgelerinde toplanarak deprem bölgesine gönderilmişti.

Depremin ilk günlerinde Milas Belediyesi ek Hizmet binası arkasında toplanan yardımlar Tırlara yüklenerek deprem bölgesine gönderilmişti. Yardımların yerine sağ salim ulaştırılması ve ihtiyacı olan kişilere direkt olarak dağıtımının yapılması ve bölgedeki durumun gözden geçirilerek daha ne gibi ihtiyaçların olduğunun belirlenmesi amacıyla Milas belediye başkanı Muhammet Tokat bizzat deprem bölgesine giderek incelemelerde bulunmuş yardımların sağlıklı bir şekilde dağıtılmasını sağlamıştı.

13 Şubat Pazartesi günü deprem bölgesinden dönen Milas belediye başkanı Muhammet Tokat şu açıklamayı yaptı: 'Deprem bölgesinden ilçemize dönmemizin ardından birim müdürlerimizle toplantı gerçekleştirdik.

Toplantıda deprem sonrası kurum olarak yaptığımız yardım ve çalışmalar, bölgemizde önümüzdeki dönemde yaşanabilecek deprem felaketi noktasında alınabilecek önlemler, bölgemize gelen deprem mağdurları için gerçekleştireceğimiz çalışmalar hakkında bilgilendirme yapıp, fikir alışverişinde bulunduk' dedi.

Bakmadan Geçme