NASA’nın Sosyal Medyasından Paylaştığı Akyaka Azmak’ta Dönüşüm Başladı

Geçen yıl Uluslararası Havacılık ve Uzay Dairesi’nin (NASA) Instagram hesabı üzerinden paylaştığı fotoğrafta “Vay be. Güzelliğini yaşayın” notunu düştüğü Muğla’nın Sakin Kent unvanlı Akyaka Mahallesindeki Kadın Azmağında tur düzenleyen tekneler, sıvı yakıttan ‘çevre dostu’ güneş enerjisi ve elektrikle çalışan teknelere geçmeye başladı. Azmakyita yavaş yavaş tura katılan müşteriler, motor sesi yerine kuş ve su sesi duyacak.

Geçen yıl Uluslararası Havacılık ve Uzay Dairesi'nin (NASA) Instagram hesabı üzerinden paylaştığı fotoğrafta 'Vay be. Güzelliğini yaşayın' notunu düştüğü Muğla'nın Sakin Kent unvanlı Akyaka Mahallesindeki Kadın Azmağında tur düzenleyen tekneler, sıvı yakıttan 'çevre dostu' güneş enerjisi ve elektrikle çalışan teknelere geçmeye başladı. Azmakyita yavaş yavaş tura katılan müşteriler, motor sesi yerine kuş ve su sesi duyacak.

Teknesini 'çevre dostu' olarak ilk dönüştüren ve azmak turlarına yeni teknesi ile çıkan Şadi Durmaz, 'Şu anda ilk dönüşümü yapılan benim teknem. Memleketimize hayırlı olsun. Sadece suyun sesini, kuş seslerini duyuyoruz. Herkesi buraya davet ediyorum' dedi.

Bakmadan Geçme