Ören’de Ambulans Dakikalarca sahile Giremedi

Muğla’nın Milas ilçesine bağlı Ören Mahallesi’nde sahil girişi, ambulans ve itfaiye dışındaki araçlara sezon boyunca kapatıldı. Ancak bu kurala uymayan bazı vatandaşlar, acil girişin önüne park ederek potansiyel bir tehlikeye zemin hazırlıyor.

Muğla'nın Milas ilçesine bağlı Ören Mahallesi'nde sahil girişi, ambulans ve itfaiye dışındaki araçlara sezon boyunca kapatıldı. Ancak bu kurala uymayan bazı vatandaşlar, acil girişin önüne park ederek potansiyel bir tehlikeye zemin hazırlıyor.

Akşam saatlerinde Ören Sahili'nde yaşanan bir acil durum esnasında, sahile müdahale etmek için gelen bir ambulans, acil girişin önüne park edilmiş bir araç yüzünden dakikalarca beklemek zorunda kaldı. Olay yerinde bulunan görgü tanıklarının ifadelerine göre, ambulansın siren ve anonslarına rağmen otomobil sahibi aracını geç çekti.

Sahil girişine dikilen 'Ambulans ve itfaiyeler haricinde araç parkı yasaktır' tabelalarının görmezden gelinmesi, yaşanan bu olayla birlikte kamuoyunun tepkisini çekti. Vatandaşların kurallara uymaması, acil durumda hayat kurtarma görevi olan ekiplerin işini zorlaştırdı.

Bakmadan Geçme