Ören’de Belediye Kafe Açıldı: “Başkanın Adını Temsil Ediyoruz, Kalitesiz Hizmet Veremeyiz”

Her şeyin pahalı olduğu şu günlerde insanlar bir yerlerde oturmaya bir şeyler yiyip içmeye çekinir oldu, çünkü işletmelerin mecburen yaptıkları zamlar karşısında vatandaşlar gelen hesabın altından kalkamaz vaziyete geldi.İşte bu eksikliğin farkına varan Milas Belediyesi kamu yararı güderek Milas Belediyesi Gıda A.Ş. kurumu adı altında önce Milas’ta daha sonra Ören’de faaliyete geçirdiği Belediye Kafe Milas [&hellip]

Her şeyin pahalı olduğu şu günlerde insanlar bir yerlerde oturmaya bir şeyler yiyip içmeye çekinir oldu, çünkü işletmelerin mecburen yaptıkları zamlar karşısında vatandaşlar gelen hesabın altından kalkamaz vaziyete geldi.
İşte bu eksikliğin farkına varan Milas Belediyesi kamu yararı güderek Milas Belediyesi Gıda A.Ş. kurumu adı altında önce Milas'ta daha sonra Ören'de faaliyete geçirdiği Belediye Kafe Milas halkına ve deniz turizmi için Ören'e gelen bütün halka hitap eden bir yatırıma imza attı.
Ürün yelpazesinin gayet geniş olduğu kaliteden ve hizmetten ödün verilmediği bir kafe açan Milas Belediyesi fiyat konusunda da rekabeti oldukça aşağı çeken bir tutum sergiliyor. Bu fiyatlar karşısında diğer işletmelerin de kendi fiyat dengesini gözden geçireceği belirtilmektedir.
İşletme yetkililerin yaptığı açıklamaya göre;
'Bizim kaliteden ve hizmetten ödün vermemiz mümkün değildir dört dörtlük lüks kafeler de Restoranlarda yediğiniz ürünlerden daha iyi ve kaliteli ürünlerimiz sizlere sunulmaktadır, çünkü biz başkanın burada adını ve yüzünü temsil ediyoruz buna laf getirmemiz mümkün değildir. Biz mutfak konusunda, halka hitabet konusunda, kalite ve hijyen konusunda her türlü profesyonel eğitimi alıyoruz. Gıda güvenliği konusunda mühendislerimizden ders alıyoruz, çoğu kafenin çoğu Restoran'ın yapamayacağı kamu imkanlarının üstünlüğü sayesinde vatandaşlara kalitenin en üst noktasını sunmaya çalışıyoruz. Herkesin içi ferah olsun rahatlıkla gelip ürünlerimizin tadına bakıp cebinizi yakmadan bir aile memnuniyeti içerisinde buradan ayrılabilirsiniz, diyerek bütün vatandaşlarımızı Ören'e olsun Milas'a olsun kafelerimize davet ediyoruz.' Dedi

Bakmadan Geçme