Rögar Kapağı Açıldı: Otomobil İçine Düştü

Muğla’nın Milas İlçesinde Hacıilyas Mahallesi Gümüşlük caddesi üzerinde seyir halinde olan bir otomobil, rögar kapağının üzerinden geçerken açılan kapaktan içeri düştü.

Muğla'nın Milas İlçesinde Hacıilyas Mahallesi Gümüşlük caddesi üzerinde seyir halinde olan '35 AY 1972′ plakalı otomobil rögar kapağının üzerinden geçerken iddiaya göre açılan kapaktan içeri düştü.

Uzun süredir beklenen yağmur Pazartesi akşamı Milas'a ulaştı aşırı yağışlar sonucunda bazı yollar tıkanırken bazı apartmanların bodrum katlarında bulunan daireleri su bastı.

Bazı caddelerde araç sürücüleri zor durumda kalırken iddiaya göre Gümüşkesen Caddesi'nde bir otomobil rögar kapağının üzerinden geçince otomobilin bir lastiği açılan rögar kapağından içeri düştü, aracın lastiğinin hasar görmesine sebep olan kazada olay yerine çağırılan trafik ekipleri tutanak tuttu. Rögar kapağının üzerinden otomobil geçerken açılması bazı vatandaşlarda şaşkınlık yaratırken, bazıları ise rögar kapağının çevrede bulunanlar tarafından su basmasın diye açıldığını iddia ettiler.

Bakmadan Geçme