Sağanak ve Fırtına Milas’ta Etkili Oldu: Ağaçlar Kırıldı, Yağışlar Akşamda Devam Edecek…

Milas’ta etkili olan fırtına ve gök gürültülü sağanak yağmur günlük yaşamı olumsuz etkiledi. Fırtına nedeniyle elektrik kesintileri ve voltaj dalgalanmaları yaşandı, cadde ve sokaklarda göllenmeler olurken vatandaşlar zor anlar yaşadı.

Milas'ta etkili olan fırtına ve gök gürültülü sağanak yağmur günlük yaşamı olumsuz etkiledi. Fırtına nedeniyle elektrik kesintileri ve voltaj dalgalanmaları yaşandı, cadde ve sokaklarda göllenmeler olurken vatandaşlar zor anlar yaşadı.

Meteoroloji 4'üncü Bölge Müdürlüğü Milas, Bodrum- Kaş arasında fırtına uyarısı ve Muğla için turuncu kod ile şiddetli yağmur uyarısı yaptı. Fırtına nedeniyle Gümüşlük Mahallesi'nde bulunan bir ağacın rüzgarın şiddetiyle devrildiği görüldü. İlçenin bazı noktalarında da ağaçlar devrildi, dallar kırıldı. 

Sabah saatlerinde aralıklarla etkili olan sağanak yağmur nedeniyle de vatandaşlar ve araç sürücüleri zor anlar yaşadı. Yağış nedeniyle cadde ve sokaklarda göllenmeler oldu, derelerden akan sular mazgalların tıkalı oldu yerlerde su taşkınları oluştu. Bazı cadde ve sokaklarda ise rögarlar taştı. Yağmur sularıyla karayoluna sürüklenen taş ve toprak, Karayolları ekipleri tarafından temizlendi. 

Milas'ta kuvvetli yağmurun akşam saatlerinde de etkili olması bekleniyor. 

Bakmadan Geçme