Selimiye’de Otomobil Takla Attı

Muğla’nın Milas ilçesine bağlı Selimiye Mahallesi’nde, 35 AK 2437 plakalı bir otomobilin sürücüsü direksiyon hakimiyetini kaybederek kaza yaptı. Edinilen bilgilere göre, Milas’tan Selimiye yönüne seyir halinde olan otomobil, sürücünün kontrolünü kaybetmesi sonucu takla attı. Kazanın meydana geldiği yol, güvenlik güçlerinin olay yerine hızla ulaşması ve gerekli güvenlik önlemlerini almasıyla geçici olarak tek taraflı trafiğe kapatıldı.

Muğla'nın Milas ilçesine bağlı Selimiye Mahallesi'nde, 35 AK 2437 plakalı bir otomobilin sürücüsü direksiyon hakimiyetini kaybederek kaza yaptı. Edinilen bilgilere göre, Milas'tan Selimiye yönüne seyir halinde olan otomobil, sürücünün kontrolünü kaybetmesi sonucu takla attı. Kazanın meydana geldiği yol, güvenlik güçlerinin olay yerine hızla ulaşması ve gerekli güvenlik önlemlerini almasıyla geçici olarak tek taraflı trafiğe kapatıldı.

Güvenlik güçleri, takla atan aracın çevresinde güvenlik tedbirleri alarak, trafik akışını güvenli bir şekilde yönlendirdi. Kaza sırasında hafif sıyrıklarla yara alan sürücü, olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından kazayı büyük bir tehlike ile atlatmış oldu. Kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı.

Kaza nedeniyle takla atan araç, çekici yardımıyla olay yerinden kaldırıldıktan sonra yol, trafiğe yeniden açıldı.

haberin videosunu aşağıdaki linke tıklayarak izleyebilirsiniz…

https://www.instagram.com/reel/C38BGwhNID5/?igsh=djl3Y2h4NTc2eDll

Bakmadan Geçme