Servet Evran: “CHP’den Milas Belediye Başkanlığına Aday Adayıyım”

Milas/Muğla – Muğla Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odası Yönetim Kurulu Başkanı Servet Evran, Milas Ticaret ve Sanayi Odası lokalinde basın mensupları ile düzenlenen bir kahvaltı toplantısında, önümüzdeki Mart ayında yapılacak yerel seçimlerde Cumhuriyet Halk Partisi’nden (CHP) Milas Belediye Başkanlığı için aday adayı olduğunu duyurdu.

Milas/Muğla – Muğla Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odası Yönetim Kurulu Başkanı Servet Evran, Milas Ticaret ve Sanayi Odası lokalinde basın mensupları ile düzenlenen bir kahvaltı toplantısında, önümüzdeki Mart ayında yapılacak yerel seçimlerde Cumhuriyet Halk Partisi'nden (CHP) Milas Belediye Başkanlığı için aday adayı olduğunu duyurdu.

1968 doğumlu Servet Evran, Milas Atatürk İlkokulu'nda başladığı eğitim hayatını Muğla Turgut Reis Lisesi'nde sürdürdü ve 1990 yılında Uludağ Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi'nden mezun oldu. Milas'ta 1995 yılından bu yana mali müşavir olarak çalışan Evran, aynı zamanda çeşitli mesleki ve sosyal sorumluluk görevlerinde bulundu. 2019 yılından itibaren Muğla Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odası Yönetim Kurulu Başkanı olarak görev yapmakta olan Evran, evli ve üç çocuk babasıdır.

Toplantıda, CHP Milas İlçe Başkanı Tüze Çetinkaya da hazır bulundu. Evran, aday adaylığı açıklamasında, Milas'ın çağdaş, aydınlık ve modern bir geleceğe taşınması gerektiğini vurguladı. Halkın taleplerine ve Milas'ın geleceğine yönelik hayallerinin, onu bu görev için motive ettiğini belirtti.

Servet Evran, adaylığının gerekçelerini şu şekilde sıraladı:

  • Milas'ın sorunlarına çözüm üretmek ve tüm vatandaşların mutluluğu için aday olduğunu,
  • Milas'ın doğal güzelliklerini korumak,
  • Milas'ın tarihsel ve kültürel zenginliklerini modern bir vizyonla birleştirerek şehri bir marka haline getirmek,
  • Milas'ı aydınlık bir geleceğe taşımak amacıyla aday olduğunu ifade etti.

Servet Evran, Milas'ın geleceği için, halkla beraber, halk için çalışma sözü verdi ve Milas halkının irade, bilinç ve kararlılıkla kendi yönetimini belirleyeceğine vurgu yaptı.

Bakmadan Geçme