Umut Milas 1 Yaşında

29 Ekim 2021 tarihinde yayın hayatına başlayan gazete Umut Milas ve www.umutmilas.com haber portalı 1'inci yılını doldurdu.29 Ekim 2021 tarihinde Cumhuriyetimizin 98'inci yılında gazete, haber sitesi ve sosyal medya aracılığıyla okuyucularıyla buluşan Umut Milas Gazetesi, Cumhuriyetimizin 99'uncu yaşı ile birlikte bir yılını doldurdu.Gazetenin kuruluşundan bugüne fikirleriyle, yazılarıyla, çizerleriyle Sarnıç Restaurant'ta bir araya gelen gazetenin emekçileri [&hellip]

29 Ekim 2021 tarihinde yayın hayatına başlayan gazete Umut Milas ve www.umutmilas.com haber portalı 1'inci yılını doldurdu.
29 Ekim 2021 tarihinde Cumhuriyetimizin 98'inci yılında gazete, haber sitesi ve sosyal medya aracılığıyla okuyucularıyla buluşan Umut Milas Gazetesi, Cumhuriyetimizin 99'uncu yaşı ile birlikte bir yılını doldurdu.
Gazetenin kuruluşundan bugüne fikirleriyle, yazılarıyla, çizerleriyle Sarnıç Restaurant'ta bir araya gelen gazetenin emekçileri birinci yıl sevincini birlikte yaşadı.
Çınar Gazete ve Reklamcılık adına imtiyaz sahibi Ali KOKUN, Haber Merkezi Sorumlusu Oktay ÇAYIRLI, 'Umut Milas Gündem' ile Sevgi KOKUN ÇAYIRLI, 'Eğri Oturalım Doğru Konuşalım' ile Fatih Muhammet KÖSE, 'Bi'Kahve' ile Özlem B. SEREN, 'Sabırlık' ile Mehmet NERGİZ, 'Satır Arası' ile Sonnur BAŞ, 'Her Telden' ile Mehmet ÇAYIRLI, 'Lima ile Sağlık' ile Op. Dr. Ali KAVAS, 'Bizim Mutfak' ile Emine KOKUN ve Grafik – Tasarım ile Coşkun DOĞAN'ın emekleriyle bir yılını tamamlayan Umut Milas Gazetesi yeni fikirler, yeni projeler ile bundan sonraki süreçte de okuyucularıyla buluşmaya devam edeceği belirtildi.
Gazetenin kutlama yemeğinde bir araya gelen gazetenin emekçilerine sonsuz teşekkür eden Haber Merkezi Sorumlusu Oktay ÇAYIRLI, 'Biz bir yıl önce sizlerin de desteği ile bir yola çıktık. Sizlerin katkısıyla güzel işler başardık. Kendimize belirli yayın ilkeleri edindik. Dedik ki; bizim gazetemizde asayiş haberi olmayacak. Haberlerimizde bilgi kirliliği, eksik bilgi olmayacak. Taraf olmayacağız, her kesimin sesi olacağız. Asayiş haberlerini de tabi ki takip etmek, okuyucularımıza iletmek görevimiz. Ama bu haberlerin sıcak gelişme, sıcak haber olma gibi bir özelliği olduğu için asayiş haberlerimizi sadece www.umutmilas.com haber sitemiz üzerinden paylaşmayı uygun gördük. Gazetemiz sayfalarında ise Milas gündemini oluşturan kültür, sanat, siyaset, çevre gibi konular yer aldı. Ve siz değerli yazarlarımızın değerli yazıları. Bu ilkelere bu güne kadar sadık kaldık, bundan sonraki süreçte de kalmaya devam edeceğiz. Her biriniz ile bir şekilde öncesinde yollarımız zaten kesişmişti. O yüzden tüm içtenliğimle söylüyorum ki biz güzel, kocaman bir aileyiz. Birlikte Umut'uz, birlikte güçlüyüz' dedi.
Geceye katılan yazarların da konuşmalarının ardından Coşkun Doğan'ın sazından yükselen türkülerle gecenin ilerleyen saatlerine kadar eğlenen ekip, 1'inci yıl pastasını birlikte keserek bol haberli yıllar temennisinde bulundu.

Milas Karya Haber ailesi olarak Umut Milas'ın 1. Yıl dönümlerini kutluyor başarılarının devamını diliyoruz.

Bakmadan Geçme