Yatağan’da, Damada Düğünde Cenaze Töreni

Yatağan’da dünyaevine giren Melike ve Uğur çiftine, damadın arkadaşları şaka yaptı. ‘Acı kaybımız’ yazılı çelenk yaptıran gençlerden biri imam gibi giyindi. Siyah kıyafetler giyip, hüzünlü müzik eşliğinde, damadın fotoğrafıyla düğün salonuna giren arkadaşları ise evlenen çifte ve davetlilere kısa süre şaşkınlık yaşattı.

Yatağan'da dünyaevine giren Melike ve Uğur çiftine, damadın arkadaşları şaka yaptı. 'Acı kaybımız' yazılı çelenk yaptıran gençlerden biri imam gibi giyindi. Siyah kıyafetler giyip, hüzünlü müzik eşliğinde, damadın fotoğrafıyla düğün salonuna giren arkadaşları ise evlenen çifte ve davetlilere kısa süre şaşkınlık yaşattı.

Yatağan'da hüzünlü müzik eşliğinde, damadın fotoğrafıyla düğün salonuna giren arkadaşları, evlenen çifte ve davetlilere kısa süre şaşkınlık yaşattı.

Dün akşam Tilkiler Mahallesi Halil İbrahim Tilkioğlu Sosyal Tesislerinde Uğur Oral ve Melike Yağmur Öztürk çiftinin düğününün takı merasiminde birden hüzünlü bir müzik yankılandı.

Ardından da damadın arkadaşları, üzerinde 'Acı kaybımız' yazılı çelenk ve damadın fotoğrafının olduğu bir çerçeve ile salona girdi.

Helallik istedi

İmam gibi giyinen genç eline mikrofonu alarak, cenazedeymiş gibi, damadın sağdıçlarına üç kez, 'Uğur Oral'ı bekarlığında nasıl bilirdiniz?' diye sordu. 'İyi biliriz' yanıtını alınca bu kez üç kez, 'Altınlarınızı helal ediyor musunuz?' diye sordu.
'Helal ediyoruz' yanıtını veren sağdıçlar, çifte mutluluklar dileyip, düğün fotoğrafı çektirdi. O anlar davetliler tarafından cep telefonu kamerasıyla görüntülendi.

Bakmadan Geçme