Yiğitkaya: “Fevzi Topuz, Belediyenin 1 Makam Arabasına 28 Kişiye Makam Şoförlüğü Sözü Vermiş”

Muğla’nın Milas ilçesine bağlı Firuzbaşı ve Gazipaşa mahallelerinde, Dörtyol mevkiinde gerçekleştirilen bir miting, yerel siyasi arenada dikkat çeken bir olaya sahne oldu. Cumhur İttifakı’nın Milas Belediye Başkan adayı Rüştü Yiğitkaya, oldukça kalabalık bir topluluğun önünde rakibi, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) adayı Fevzi Topuz’u eleştirdi.

Muğla'nın Milas ilçesine bağlı Firuzbaşı ve Gazipaşa mahallelerinde, Dörtyol mevkiinde gerçekleştirilen bir miting, yerel siyasi arenada dikkat çeken bir olaya sahne oldu. Cumhur İttifakı'nın Milas Belediye Başkan adayı Rüştü Yiğitkaya, oldukça kalabalık bir topluluğun önünde rakibi, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) adayı Fevzi Topuz'u eleştirdi.

Yiğitkaya, 2004 yılında Fevzi topuz'un karşısında adayken o zamanlar Fevzi Topuz'un Milas genelinde tam 28 kişiye makam şoförlüğü sözü verdiğini ve şimdi 2024 seçimlerinde ise 5.000 kişiye iş vaadinde bulunduğunu iddia ederek, rakibinin 'yalan siyaseti' güttüğünü ve insanları yanıltmaya çalıştığını öne sürdü. Yiğitkaya, ayrıca Milas'ta gerçekleştirilen bazı büyük yapıların Ali Doğan Serçek tarafından inşa edildiğini, ancak bu projelerin tümünün Topuz tarafından sahiplenildiğini belirtti ve Topuz'dan yalan siyasetini terk etmesini talep etti.

Bakmadan Geçme