Yörük Türkmen Şenliği AK Parti ile CHP’yi karşı karşıya getirdi, gerginlik büyüyor

Ak Parti Milletvekili Yelda Erol Gökcan, Muğla’da hafta sonu gerçekleştirşlen Yörük şenliğinde Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Gürün tarafından konuşmasının engellendiğini iddia etmiş, Muğla Yörük Obaları Derneği Başkanı Orhan Akcan ise konunun Osman Gürün ile alakası olmadığını belirterek şenliğe siyasetin karışmaması için hiçbir milletvekiline 7 yıldır söz verilmediğini söylemişti.

Ak Parti Milletvekili Yelda Erol Gökcan, Muğla'da hafta sonu gerçekleştirşlen Yörük şenliğinde Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Gürün tarafından konuşmasının engellendiğini iddia etmiş, Muğla Yörük Obaları Derneği Başkanı Orhan Akcan ise konunun Osman Gürün ile alakası olmadığını belirterek şenliğe siyasetin karışmaması için hiçbir milletvekiline 7 yıldır söz verilmediğini söylemişti.

Yaşanan gelişmelerin ardından Ak Parti Muğla Milletvekili Yelda Erol Gökcan, 'Muğla'da korku imparatorluğu kuran CHP'li Osman Gürün'ün yönetimindeki Muğla Büyükşehir Belediyesinde yaşanan haksızlıklar ve hukuksuzluklarla ilgili basın açıklaması yapacağım' dedi. Açıklama saat 12:30'da yapılacak.

Bakmadan Geçme