Atapark'a Yardım Tırı Konuşlandırıldı

Kahramanmaraş'ın Pazarcık ilçesinde meydana gelen ve 10 ilde hasara, can kaybına neden olan 7,7 büyüklüğünde depremin ardından birçok kurum ve kuruluş tarafından yardım kampanyası çalışması başlatıldı. Türk Kızılayı Milas Şubesi tarafından da Atapark'a yardım tırı getirildi. Vatandaşların gıda başta olmak üzere ısınmak için malzeme yardımları bekleniyor.

Kahramanmaraş’ın Pazarcık ilçesinde meydana gelen ve 10 ilde hasara, can kaybına neden olan 7,7 büyüklüğünde depremin ardından birçok kurum ve kuruluş tarafından yardım kampanyası çalışması başlatıldı. Türk Kızılayı Milas Şubesi tarafından da Atapark’a yardım tırı getirildi. Vatandaşların gıda başta olmak üzere ısınmak için malzeme yardımları bekleniyor.
Depremin yaşandığı bölgelerdeki vatandaşların öncelikli olarak battaniye, ikramlık malzeme, su, meyve suyu, kışlık kıyafet malzemelerine, bere, eldiven, mont, çorap, bot, yağmurluk, çizme, kazma, kürek, balyoz ihtiyaç duyduğunu belirten Türk Kızılay Milas Şubesi Başkanı Ayşegül Semerci Güneş “Türk Kızılay, depremzedelerimizin yanında olmak, yaralarını bir nebze olsun sarmak üzere yardım faaliyetleri gerçekleştirmekte. Kahramanmaraş başta olmak üzere tüm depremzedeler için toplanacak bağışlarda siz değerli Milaslı hemşehrilerimizin destekleri büyük önem teşkil etmektedir. Atapark’a yardım tırımız gelmiştir. Tüm ülkemize geçmiş olsun” dedi.

Bakmadan Geçme