• Haberler
  • Sağlık
  • Ayaydın Milas Ziyaretleri'ne Stk ve Oda Başkanları ile Devam Etti.

Ayaydın Milas Ziyaretleri'ne Stk ve Oda Başkanları ile Devam Etti.

Geçtiğimiz hafta içerisinde ilk Milas ziyaretini gerçekleştiren Ak Parti Muğla Büyük Şehir Belediye Başkan Adayı Aydın Ayaydın Cuma günü Seçim Koordinasyon Merkezi programı kapsamında Milas'ta Stk ve Odalara bir dizi ziyaret gerçekleştirdi.

Geçtiğimiz hafta içerisinde ilk Milas ziyaretini gerçekleştiren Ak Parti Muğla Büyük Şehir Belediye Başkan Adayı Aydın Ayaydın Cuma günü Seçim Koordinasyon Merkezi programı kapsamında Milas’ta Stk ve Odalara bir dizi ziyaret gerçekleştirdi.

Saat 10:30’da ilk olarak Mitso ile başlayan program daha sonra Süt Birliği , Şöförler Odası, Tariş, Gaziler Derneği,Esnaf ve Sanatkarlar Odası,Mimarlar ve Mühendisler Odası,Milas Gıda Maddeleri Yapanlar ve Satanlar Odası ve son olarak Milas Bakkalar ve Bayiler Odası ile son buldu.

Ziyaretlerde yaptığı konuşmada sivil toplum kuruluşlarının önemine değinen Ayaydın, seçilmesi halinde odaların ve birliklerin her zaman yanında olacağını söyledi.

Muğla’ya siyaset yapmaya gelmediğinin altını çizen Ayaydın, “Muğlalıların, Milaslıların belediye hizmetlerinden yakınması gibi ben de Bodrum’da muzdarip olanlardanım. Sizlerin erişemediği hizmetsizliği ben de yaşadım yıllardır. Siyasetteki birikimimi Muğla’ya, sizlere hizmete dönüştürmek için karşınıza geldim.” dedi.
Ayaydın, Büyükşehir Belediyesinin tarımda eksik kaldığını, üreticiye sahip çıkamadığını anlattı.
Üreticinin ürünlerinin kendi dönemlerinde en değerli şekilde pazarlanacağını dile getiren Ayaydın, şöyle konuştu:
“Milas başta olmak üzere, Dalaman, Ortaca, Köyceğiz, Fethiye’de üreticilerin ürünleri gereken değeri göremiyor. Büyükşehir üreticinin yanında değil. Soğuk hava depoları yapağız. Üreticiye her türlü desteği vereceğiz. Ürünlerin tanıtımını gerekirse kendim bizzat yapacağım. Portakaldan zeytine bütün ürünler Büyükşehir desteğiyle hak ettiği değeri bulacak. Ben sizlere çok çalışma sözü veriyorum.”
Ayaydın ve beraberindekiler, oda ve sivil toplum kuruluşlarının ardından esnafı ve vatandaşları ziyaret etti.
Ayaydın’a, AK Parti Muğla Milletvekili Kadem Mete, AK Parti İl Koordinatörü İbrahim Aydın, AK Parti Muğla İl Kadın Kolları Başkanı Duygu Pınar Marçalı Doğru, İlçe Başkanı Emin Çelik, Ak Parti Milas İlçe Yönetim Kurulu üyeleri AK Parti Milas Belediye Başkan Aday Adaylarından Barış Saylak, Durmuş Özdemir, Mustafa Aktaş, İlçe Kadın ve Gençlik Kolları Başkanları ve partililer eşlik etti.

Haber

Haber

Haber

Haber

Bakmadan Geçme