• Haberler
  • Gündem
  • Başından vurulmuş halde bulunmuştu Kan Davası Yüzünden Öldürüldüğü İddia Edildi

Başından vurulmuş halde bulunmuştu Kan Davası Yüzünden Öldürüldüğü İddia Edildi

Muğla'nın Bodrum ilçesinde 20 yaşındaki inşaat işçisi Kenan Uzunay’ın başından silahla vurulmuş halde ormanlık alanda bulunması ile ilgili 5 kişi gözaltına alındı.

Muğla’nın Bodrum ilçesinde 20 yaşındaki inşaat işçisi Kenan Uzunay’ın başından silahla vurulmuş halde ormanlık alanda bulunması ile ilgili 5 kişi gözaltına alındı.

Ceset üzerinde yapılan ilk incelemede başın arka kısmından sıkılan kurşunun alından çıktığı öğrenildi. Ayağında terlik ve üzerinde şort tişört bulunan şahısta kimlik çıkmadı. Ceset, otopsi için Muğla Adli Tıp Kurumu’na gönderildi. Uzunay’ın cenazesi ailesi tarafından alınarak memleketi Patnos’a götürüldü ve orada toprağa verildi.
Kenan Uzunay’ın şu anda cezaevinde bulunan babasının 2008 yılında Ağrı’nın Patnos ilçesinde başka bir kişiyi, başına keserle vurarak öldürdüğü belirtilirken soruşturma kan davası üzerine yoğunlaştırıldı.
Soruşturma çerçevesinde İzmir, Isparta ve Burdur İl Emniyet Müdürlükleri ile jandarma tarafından eşzamanlı operasyon yapıldı. Operasyonda M.D. ve F.K. İzmir’de, N.C. Isparta’da, Y.E. ve S.C. Burdur’da gözaltına alındı.

Bakmadan Geçme