• Haberler
  • Milas
  • Başkan Tokat Deprem Bölgesinden Döndü: “Güllük Çalışmalarını Denetledi”

Başkan Tokat Deprem Bölgesinden Döndü: “Güllük Çalışmalarını Denetledi”

Ülkemiz 6 Şubat 2023 tarihinde Kahramanmaraş ili Pazarcık'ta 7,7 ve akabinde Elbistan'da 7,6 şiddetinde iki büyük depremle karşı karşıya kaldı. Depremden 10 ilimizde 13,5 milyon vatandaşımız etkilendi.

Ülkemiz 6 Şubat 2023 tarihinde Kahramanmaraş ili Pazarcık’ta 7,7 ve akabinde Elbistan’da 7,6 şiddetinde iki büyük depremle karşı karşıya kaldı. Depremden 10 ilimizde 13,5 milyon vatandaşımız etkilendi.

Asrın felaketinde Milas Belediyesi de tüm imkanlarını deprem bölgesine yönlendirdi, düzenlendiği kampanyalarla bölgeye insani yardım ulaştırılmasını sağladı. Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat, belediyenin tüm imkanlarını deprem sonrasında bölge için seferber ederken, Milas’taki çalışmaların koordinasyonunun ardından deprem bölgesine giderek afetzedelerin ihtiyaçlarına yönelik çalışmalar yaparak geçmiş olsun temennilerinde bulundu, Milas Belediyesi ekiplerinin bölgedeki yaptığı çalışmaları yerinde inceledi, personeline moral verdi. 

Deprem Bölgesinden dün akşam itibariyle dönen Tokat, bugün Güllük’te yapımı devam eden sahil düzenleme çalışmalarını yerinde denetleri ve şunları söyledi:

“Güllük Mahallemizde gerçekleştirdiğimiz sahil düzenleme ve yenileme çalışmalarımızı yerinde inceledik. Çalışmalarımız oldukça hızlı ilerliyor. En kısa sürede yepyeni bir Güllük’ü vatandaşlarımızın hizmetine sunacağız” dedi.

Haber

Haber

Bakmadan Geçme