Başkan Adayı Yiğitkaya’dan 8 Mart Mesajı…

Cumhur İttifakı Milas Belediye Başkan Adayı Rüştü Yiğitkaya, her yıl 8 Mart'ta kutlanan Dünya Kadınlar Günü nedeniyle başta Milaslı kadınlar olmak üzere Muğla ve tüm dünya kadınlarının bu özel günlerini kutladı. Yiğitkaya mesajında 'Eğer dünya yaşanabilir olacaksa bu mutlaka kadınlarla mümkündür' dedi.

Cumhur İttifakı Milas Belediye Başkan Adayı Rüştü Yiğitkaya, her yıl 8 Mart’ta kutlanan Dünya Kadınlar Günü nedeniyle başta Milaslı kadınlar olmak üzere Muğla ve tüm dünya kadınlarının bu özel günlerini kutladı. Yiğitkaya mesajında; “Eğer dünya yaşanabilir olacaksa bu mutlaka kadınlarla mümkündür” dedi.

“Şiddetin olmadığı ve emeğin karşılığının eksiksiz alındığı bir dünya temennisiyle; akıl, vicdan, şefkat ve sevgileri ile bulundukları her yeri güzelleştiren, daha yaşanabilir kılan merhametin ve fedakarlığın timsali tüm kadınların 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutluyorum” diyerek başta Milaslı kadınlar olmak üzere Muğla ve tüm dünya kadınlarının bu özel günlerini kutlayan Cumhur İttifakı Milas Belediye Başkan Adayı Rüştü Yiğitkaya; “1 Nisan’dan itibaren kadının güçlü, üretken, kent yaşamını her alanda değiştiren ve güzelleştiren kadın hareketinin hüküm süreceği bir Milas için birlikte çalışacak, birlikte yönetecek ve birlikte başaracağız.
Kadınlarımızın bu anlamlı gününde, Türk Müziği’nin değerli sesi Müşerref Akay da bizlerle birlikte olacak ve kadınların sesi Milas’tan yükselerek tüm Türkiye’de yankılacak” dedi.

Bakmadan Geçme