Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras’a Saldırı

Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras, şehir dışından gelen misafirleriyle buluşmak için Bodrum marinada bulunan bir eğlence mekanına girdi

Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras, şehir dışından gelen misafirleriyle buluşmak için Bodrum marinada bulunan bir eğlence mekanına girdi. Misafirlerinin yanına doğru ilerleyen Başkan Aras, Bodrum Belediyesi eski çalışanlarından A.Ö. tarafından sözlü ve fiziki saldırıya uğradı. Araya giren başkan koruması, Aras’ı uzaklaştırdı.

Ardından mekanda bulunan başka vatandaşlarla da birbirine giren A.Ö.’nün mekandan çıkarıldığı öğrenildi. Olayların ardından Başkan Aras A.Ö.’den şikayetçi oldu. Polisler tarafından gözaltına alınan A.Ö. mahkeme tarafından serbest bırakıldı.

Aras, “Dün akşam misafirlerimle yemek yediğim sırada, Bitez Liman sorumlusu olarak görev yaparken, limana tekne bağlamak isteyenlerden rüşvet aldığı yönündeki şikayetler nedeniyle disiplin kurulumuza sevk edilen ve kurul kararıyla görevine son verilen bir şahıs; bana ve misafirlerime önce sözlü, ardından fiziki tacize kalkıştı ve bu tacize görevliler tarafından anında müdahale edilerek şahıs gözaltına alındı” ifadelerini kullandı.

Bakmadan Geçme