Bodrum’a giden Milaslılar saatlerce evlerine dönemediler

Sabah saatlerinde Bitez Mahallesi'nde su ana isale hattının patlamasıyla, ana ve ara yollarda trafik yoğunluğu bütün gün sürdü.. Milas’tan Bodrum’a giden Sürücüler kısa mesafeleri bile saatleri alan sürede geçtiler.. Özellikle Bitez kavşağı ile Ortakent kavşağı arasında yol gidişli-gelişli trafiğe tıkandı.

Sabah saatlerinde Bitez Mahallesi’nde su ana isale hattının patlamasıyla, ana ve ara yollarda trafik yoğunluğu bütün gün sürdü.. Milas’tan Bodrum’a giden Sürücüler kısa mesafeleri bile saatleri alan sürede geçtiler.. Özellikle Bitez kavşağı ile Ortakent kavşağı arasında yol gidişli-gelişli trafiğe tıkandı.

Öte yandan Bodrum Konacıktaki devlet hastanesine hasta taşıyan ambulansların Bodrum’un mahallelerinden hasta taşıması gecikmelere neden oldu. Her ne ke kadar trafikteki araçlar ambulanslara yol vermeye çalışmasına rağmen yoğunluktan bu gerçekleşemedi.

Bitez Atatürk Bulvarı’nda sabah 07:40 sıralarında DSİ su ana isale hattında patlama meydana geldi. Patlak nedeniyle Bitez, Turgutreis, Alt Konacık, Ortakent, Yahşi, Gürece, İslamheneleri ve Yaka mahallerinde 24 saati aşan su kesintisi beklenirken, Bodrum trafiği tam anlamıyla kilitlendi.

Bakmadan Geçme