• Haberler
  • Milas
  • Böke: “Vefa projesi ile koca çınarlarımızın destekçisiyiz”

Böke: “Vefa projesi ile koca çınarlarımızın destekçisiyiz”

Milas Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından hayata geçirilen 'Vefa Projesi' kapsamında Milas'ta maddi anlamda zorluk çeken, yalnız yaşayıp bakıma muhtaç olan yaşlı vatandaşlarımıza yönelik pek çok hizmet ikametlerinde veriliyor.

Milas Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından hayata geçirilen “Vefa Projesi” kapsamında Milas’ta maddi anlamda zorluk çeken, yalnız yaşayıp bakıma muhtaç olan yaşlı vatandaşlarımıza yönelik pek çok hizmet ikametlerinde veriliyor.

İlçemizde 40 vatandaşımıza düzenli aralıklarla ziyaret gerçekleştirerek evde bakım hizmeti sunan ekibi ve hizmet alan Mehmet amcayı Kurban Bayramı arefesinde ziyaret eden Milas Kaymakamı M. Ünver Böke, yaklaşan bayram öncesi bir ihtiyaç ve talebinin olup olmadığını ve verilen hizmetler hakkındaki düşüncelerini sordu, bir süre sohbet etti.
Çanakkale’de yaşadığı için bu bayram ziyarete gelemeyecek olan oğlu Ali adına da Mehmet amcanın Bayramını kutlayan Kaymakam Böke, tüm ekibe de teşekkürlerini ifade etti ve sağlık ve huzur içinde bir bayram geçirmeleri temennisini iletti.

Bakmadan Geçme