• Haberler
  • Spor
  • Bugün Milas’ta Bodrumspor Yaşanacak, Atapark’ta Dev Ekran Kurulacak

Bugün Milas’ta Bodrumspor Yaşanacak, Atapark’ta Dev Ekran Kurulacak

Spor Toto 1. Lig play-off finalinde Pendikspor ile Bodrumspor, bugün saat 20.00'de Akhisar Stadı'nda Süper Lig'e yükselmek için kozlarını paylaşacak. Ancak böylesi bir tarihi maç için Bodrum Belediyesi'nin yanı sıra sadece Marmaris ve Milas Belediyeleri tarafından ücretsiz araç kaldırıldı.

Spor Toto 1. Lig play-off finalinde Pendikspor ile Bodrumspor, bugün saat 20.00’de Akhisar Stadı’nda Süper Lig’e yükselmek için kozlarını paylaşacak. Ancak böylesi bir tarihi maç için Bodrum Belediyesi’nin yanı sıra sadece Milas ve Marmaris Belediyeleri tarafından ücretsiz araç kaldırıldı.
Spor Toto 1. Lig play-off finalinde bugün Pendikspor ile Bodrumspor karşı karşıya gelecek. Spor Toto Akhisar Stadı’nda oynanacak ve saat 20.00’de başlayacak müsabakayı hakem Abdulkadir Bitigen yönetecek. Maç, TRT Spor ve beIN Sports ekranlarından canlı yayınlanacak.

SADECE BODRUM, MİLAS VE MARMARİS BELEDİYELERİ ARAÇ KALDIRDI
Öte yandan Muğla’dan, Bodrumspor’a destek olmak için Akhisar’a gidecek taraftarlara Bodrum Belediyesi’nin yanı sıra sadece Milas ve Marmaris belediyeleri tarafından ücretsiz araç kalrıdıldı.

“DEV EKRANDA MAÇ İZLEMEYE DAVET EDİYORUZ”
Ayrıca Milas Belediyesi’nce yapılan açıklamada; “8 Haziran Perşembe günü saat 20.00’de kardeş şehrimizin takımı Bodrumspor’un Süper Lig’e terfi final maçının coşkusuna ortak olmak için tüm hemşehrilerimizi Atapark’ta kuracağımız dev ekranda maç izlemeye davet ediyoruz.” İfadelerine yer verildi.

Bakmadan Geçme