• Haberler
  • Milas
  • Çevreci Genç, Arap Yutan’da Doğa Temizliği Gerçekleştirerek Örnek Oluyor

Çevreci Genç, Arap Yutan’da Doğa Temizliği Gerçekleştirerek Örnek Oluyor

Antalya’da eğitim gören Milas’lı genç Kaan, Arap Yutan bölgesinde gerçekleştirdiği doğa temizliğiyle çevre bilincine dikkat çekiyor.

Antalya’da eğitim gören Milas’lı genç Kaan, Arap Yutan bölgesinde gerçekleştirdiği doğa temizliğiyle çevre bilincine dikkat çekiyor. Havanın ısınmasıyla birlikte her yıl ziyaret ettiği Arap Yutan’da doğanın tadını çıkaran Kaan, önce çevredeki çöpleri topluyor ve ardından serinlemek için suya giriyor.

Kaan, Arap Yutan’da yaptığı bu özverili temizlikle hem doğal güzellikleri koruma altına alıyor hem de diğer insanlara örnek oluyor. Genç öğretmen adayı, “Doğal güzelliklerimizi ve çevremizi temiz tutmalıyız. Çöpleri hiçbir şekilde doğaya atmamamız gerektiğini belirterek, herkesin aynı şekilde duyarlı olmasını istedi.” şeklinde konuştu.

Çevre temizliği konusundaki hassasiyeti ve örnek davranışıyla dikkat çeken Kaan, diğer insanların da bu konuda sorumluluklarını yerine getirerek doğal alanları koruma altına almalarını hedefliyor. Bu sayede, gelecek nesillere daha temiz ve yaşanabilir bir dünya bırakmak mümkün olacak.

Kaan’ın örnek davranışı, özellikle sosyal medyada büyük ilgi gördü ve gençlerin çevre bilincine sahip olmalarının önemine dikkat çekti. Bu tür girişimlerin artması, doğal güzelliklerin korunması adına büyük önem taşıyor ve toplumun tüm kesimlerinin çevre sorunlarına karşı daha duyarlı olmasına katkı sağlıyor.

Haber

Haber

Haber

Bakmadan Geçme