• Haberler
  • Siyaset
  • CHP İlçe Başkanı Çetinkaya: Cumhuriyetimize sahip çıkmaya devam edeceğiz

CHP İlçe Başkanı Çetinkaya: Cumhuriyetimize sahip çıkmaya devam edeceğiz

Cumhuriyet Halk Partisi Milas İlçe Başkanı Tüze Çetinkaya, ikinci tur cumhurbaşkanlığı seçimlerinin ardından yazılı bir açıklama yaptı. Seçim sonuçlarını değerlendiren Çetinkaya, 'hiç kimseden korkmadan vatandaşlarımızın huzur ve refahı için doğruları söylemeye ve cumhuriyetimize sahip çıkmaya devam edeceğiz' dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi Milas İlçe Başkanı Tüze Çetinkaya, ikinci tur cumhurbaşkanlığı seçimlerinin ardından yazılı bir açıklama yaptı. Seçim sonuçlarını değerlendiren Çetinkaya, “hiç kimseden korkmadan vatandaşlarımızın huzur ve refahı için doğruları söylemeye ve cumhuriyetimize sahip çıkmaya devam edeceğiz” dedi.

Başkan Çetinkaya’nın açıklamasında şu ifadeler yer aldı:
“Değerli Milaslı hemşehrilerimiz;
14 Mayıs Cumhurbaşkanlığı ve milletvekilliği, 28 Mayıs seçimlerinde Millet İttifakı Cumhurbaşkanı adayımız sayın Kemal Kılıçdaroğlu’na verdiğiniz destek için hepinize teşekkür ediyorum. İlçe genelimizde aldığımız % 68.11 oy oranı için tüm Milaslı vatandaşlarımıza çok teşekkür ediyorum.
Bu süreçte seçimlerde görev alan sandık görevlilerimize, müşahitlerimize, avukatlarımıza, kat görevlilerimize, okul sorumlularımıza, bilişim sorumlularımıza, gece gündüz demeden çalışan Kadın kolları başkanımız ve yönetimine, gençlik kolları başkanımız ve yönetimine, Milas Belediye Başkanımız ve meclis üyelerimize tüm yol arkadaşlarımıza şahsım ve yönetim kurulu üyelerim adına çok teşekkür ediyorum. Biz Ulu Önder Mustafa Kemal ATATÜRK’ün izinden yürümeye, hiç kimseden korkmadan vatandaşlarımızın huzur ve refahı için doğruları söylemeye ve Cumhuriyetimize sahip çıkmaya devam edeceğiz.”

Bakmadan Geçme