CHP'li Belediye Başkanları toplandı

CHP'li Belediye Başkanları, Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu'nun başkanlığında bugün (22 Temmuz Cumartesi) toplandı. Toplantıya Muğla'dan CHP'li Belediye Başkanlarıda katıldı.

CHP’li Belediye Başkanları, Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu’nun başkanlığında bugün (22 Temmuz Cumartesi) toplandı. Toplantıya Muğla’dan CHP’li Belediye Başkanlarıda katıldı.

CHP Genel Merkezi’nde yapılacak CHP Belediye Başkanları Toplantısı saat 13.00’te başladı.
Kemal Kılıçdaroğlu’nun başkanlık ettiği toplantıya tüm büyükşehir, il ve ilçe belediye başkanları katıldı. Toplantıda, yerel seçim öncesi hazırlıklar ele alınacak.

ÇIKACAK KARAR BÜYÜK ÖNEM TAŞIYOR
Toplantıdan çıkacak kararlar ise kritik önem taşıyor. Genel Merkez tarafından görevden alınan il ve ilçe başkanları için oylama yapılacak. Eğer göreve iade yönünde karar çıkarsa bu İmamoğlu’nun Parti Meclisi üzerindeki etkisini yansıtacak.

SIZDIRILAN VİDEO SONRASI İMAMOĞLU VE KILIÇDAROĞLU BUGÜN İLK KEZ GÖRÜŞECEK
İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı (İBB) Ekrem İmamoğlu’nun CHP’nin önde gelen isimleriyle gerçekleştirdiği toplantının sızmasının ardından başlayan tartışmalar sürerken, gözler bugün CHP’de yapılacak iki toplantıya çevrildi. Ekrem İmamoğlu ve CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu ilk kez bugün yapılacak il, ilçe ve büyükşehir belediye başkanları toplantısında bir araya gelecek.

Bakmadan Geçme