• Haberler
  • Milas
  • Burası Arizona olsa beğenirdiniz ama burası Milas, Cumhuriyet Mahallesi

Burası Arizona olsa beğenirdiniz ama burası Milas, Cumhuriyet Mahallesi

Muğla’nın Milas ilçesi Cumhuriyet Mahallesi sakinleri, mahallelerinde bir aydır süregelen yol kazı çalışmalarının oluşturduğu hem fiziki hem de çevresel problemlerle başa çıkmak zorunda kalıyorlar. Yol kazıları nedeniyle oluşan toz bulutları sadece evlerine, balkonlarına ve arabalarına dolmakla kalmıyor aynı zamanda arabaların alt takımlarını da olumsuz etkileyerek, mahalleliyi maddi anlamda da mağdur ediyor.

Muğla’nın Milas ilçesi Cumhuriyet Mahallesi sakinleri, mahallelerinde bir aydır süregelen yol kazı çalışmalarının oluşturduğu hem fiziki hem de çevresel problemlerle başa çıkmak zorunda kalıyorlar. Yol kazıları nedeniyle oluşan toz bulutları sadece evlerine, balkonlarına ve arabalarına dolmakla kalmıyor; aynı zamanda arabaların alt takımlarını da olumsuz etkileyerek, mahalleliyi maddi anlamda da mağdur ediyor.

Başlatılan yol kazı çalışmalarının zamanında tamamlanmaması ve mahalleliye verilen rahatsızlık, büyük bir tepkiye neden oluyor. Hem toz problemiyle baş etmeye çalışan hem de arabalarının zarar görmesine engel olamayan Cumhuriyet Mahallesi sakinleri, yetkililere çağrıda bulunuyor.

Arabalarının alt takımlarının bozulmasına yol açan kazılan yollar, mahalleli için büyük bir maddi yük oluşturuyor. Arabalarını sıkça tamire götürmek zorunda kalan sakinler, durumun hem zamanlarını hem de bütçelerini olumsuz etkilediğini belirtiyorlar.

Toz bulutlarıyla birlikte yaşamak zorunda kalan Cumhuriyet Mahallesi sakinlerinin bir diğer talebi ise, süregelen çalışmaların en kısa sürede tamamlanması. Tozun, yaşam kalitesini düşürdüğünü ve günlük yaşamı olumsuz etkilediğini belirten mahalle sakinleri, yetkililere durumu düzeltme çağrısında bulunuyor.

Cumhuriyet Mahallesi sakinleri, yetkililerden ve ilgili mercilerden acil çözüm bekliyor. Durumun hem yaşam kalitesini hem de maddi durumlarını etkilediğini belirten mahalle sakinleri, seslerini duyurmak için yardım talebinde bulunuyorlar. Mahalle sakinlerinin umudu, yetkililerin bu çağrıyı duyması ve gerekli adımları en kısa sürede atması yönünde.

Haber

Haber

Haber

Haber

Haber

Bakmadan Geçme