• Haberler
  • Gündem
  • Deprem meydana gelmeden önce, Telefonlara “Deprem olacak” uyarısı geldi

Deprem meydana gelmeden önce, Telefonlara “Deprem olacak” uyarısı geldi

Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi Ve Deprem Araştırma Enstitüsü'nden edinilen bilgiye göre Muğla'nın Fethiye ilçesi ile Antalya'nın Kaş ilçesi açıklarında, Yunanistan'ın Rodos Adası'nın doğusunda Richter ölçeğine göre 5.7 büyüklüğünde sarsıntı meydana geldi. Merkez üssü Muğla’nın seydikemer ilçesinde meydana gelen deprem, Milas’ta da hissedilirken bölgede yaşayan vatandaşların cep telefonlarına deprem meydana gelmeden yaklaşık bir dakika önce deprem [&hellip]

Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi Ve Deprem Araştırma Enstitüsü’nden edinilen bilgiye göre Muğla’nın Fethiye ilçesi ile Antalya’nın Kaş ilçesi açıklarında, Yunanistan’ın Rodos Adası’nın doğusunda Richter ölçeğine göre 5.7 büyüklüğünde sarsıntı meydana geldi.

Merkez üssü Muğla’nın seydikemer ilçesinde meydana gelen deprem, Milas’ta da hissedilirken bölgede yaşayan vatandaşların cep telefonlarına deprem meydana gelmeden yaklaşık bir dakika önce deprem bekleniyor uyarısı geldi. Uyarıda depremin şiddeti saati bütün ibarelerin belli olması vatandaşlar arasında büyük şaşkınlıkla karşılanırken, Android işletim sisteminin deprem erken uyarı özelliği olduğu belirtildi.

Haber

Haber

Bakmadan Geçme