Doğruyol ve İlem ailesinin en mutlu günü

Milaslı gazeteci arkadaşımız Yunus Erman Doğruyol, görkemli bir düğün töreniyle Elvan ile bir ömür boyu mutluluğa evet dedi. Genç çifti bu mutlu günlerinde ailesi, yakınları ve meslektaşları da yalnız bırakmadı.

İlem ve Doğruyol ailelerinin biricik evlatları Elvan ve Yunus Erman Gökkuşağı Kır Düğün Bahçesi’nde, kalabalık bir davetli topluluğunun katıldığı düğün töreninde mutluluğa ‘evet’ dediler.

Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat’ı temsilen genç çiftin nikahlarını kıyan Nikah Memuru Berna Emek, nikah cüzdanını Elvan’a teslim ederken, şahitler; Hüseyin Şahin Kök ve Simge Kocabaş ile davetlilerin huzurunda bir ömür boyu mutluluk diledi.

Gerçekleşen nikah merasiminin ardından gece, Elvan ve Yunus Erman çiftinin danslarıyla açıldı ve geç saatlere kadar davetliler, her iki aile bireyleri, yakınları ve genç çift pistte gönüllerince dans edip oynadılar.

Radyo Gözlem, Ajans Gözlem, Gazete Güney Ege, Habermilas.com internet haber portalı olarak, Elvan ve meslektaşımız Yunus Erman’a bir ömür mutluluk dilerken, İlem ve Doğruyol ailelerini de kutluyoruz.

Bakmadan Geçme