Dr. Ferhat Göçer’den, Başarılı Geçen Milas Ameliyatı

Milas Belediyesi tarafından yılbaşı etkinlikleri kapsamında sahne alan ünlü sanatçı Ferhat Göçer Milas’lılara unutulmaz bir gece yaşattı.

Milas Belediyesi tarafından yılbaşı etkinlikleri kapsamında sahne alan ünlü sanatçı Ferhat Göçer Milas’lılara unutulmaz bir gece yaşattı. Milas Belediyesi’nin katkıları ile Atapark meydanında düzenlenen Ferhat Göçer konserine Milas halkı yoğun ilgi gösterdi.

Ferhat Göçer alanı adeta tıka basa dolduran Milaslılarla sevilen şarkılarını hep bir ağızdan seslendirdi. Milaslılar, sanatçının şarkılarına eşlik ederek, telefon ışıkları ile konser alanında renkli görüntüler oluşturdu. Ferhat Göçer, bu anları selfie yaparak ölümsüzleştirdi. Milas’ta bulunmaktan ve meydanı dolduran binlerce kişiye konser vermekten duyduğu mutluluğu ifade eden Ferhat Göçer, “Muhteşemsin Milas. Müthiş bir ortam var. Milas’ı herkes görmeli. Bu gecenin düzenlenmesine vesile olan Belediye Başkanımıza teşekkür ederim” dedi.

Atapark Meydanı’nda gerçekleşen konserde Ferhat Göçer, sevilen şarkılarını seslendirirken konserin sonunda Milas Belediyesi Başkanı Muhammet Tokat, Ferhat Göçer’e çiçek ve plaket takdim etti.

Bakmadan Geçme