• Haberler
  • Spor
  • Efe Milas Spor Kulübü, Aydın Taekwondo Müsabakasında Madalyalarla Döndü

Efe Milas Spor Kulübü, Aydın Taekwondo Müsabakasında Madalyalarla Döndü

Muğla'nın Milas ilçesinde faaliyet gösteren Efe Milas Spor Kulübü'nün genç taekwondo takımı, Aydın'ın Kuyucak ilçesinde düzenlenen Minikler 1. Taekwondo Müsabakası'nda önemli başarılar elde etti. Kulüp sporcuları, zorlu mücadeleler sonucunda toplamda 4 madalya ve 3 kupa kazanarak, ilçelerine gururla döndüler.

Muğla’nın Milas ilçesinde faaliyet gösteren Efe Milas Spor Kulübü’nün genç taekwondo takımı, Aydın’ın Kuyucak ilçesinde düzenlenen Minikler 1. Taekwondo Müsabakası’nda önemli başarılar elde etti. Kulüp sporcuları, zorlu mücadeleler sonucunda toplamda 4 madalya ve 3 kupa kazanarak, ilçelerine gururla döndüler.

Müsabakalarda, kulübün genç yeteneklerinden Atabey, 50 kilo kategorisinde altın madalyanın sahibi oldu. Minik erkekler kategorisinde yarışan Hasan Efe Taş ise 27 kilo kategorisinde gümüş madalya kazanarak, önemli bir başarıya imza attı. Minik bayanlarda ise Elif Bozkurt, 57 kilo ağırsiklet kategorisinde gümüş madalya elde etti ve kulübün başarısına katkıda bulundu. Ayrıca, Araf Korkmaz minik erkekler kategorisinde bronz madalya kazanarak, takımın madalya sayısını dört adede yükseltti.

Efe Milas Spor Kulübü’nün taekwondo antrenörleri Mehmet Gözüküçük, Turhan Tar ve Gözde Gözüküçük’ün rehberliğinde hazırlanan takım, üçüncülük kupasını da alarak, müsabakalardaki başarısını perçinledi. Kulüp, bu sonuçlarla birlikte toplamda 4 madalya ve 3 kupa kazanmış oldu.

Haber

Haber

Haber

Haber

Haber

Haber

Haber

Bakmadan Geçme