Engelsiz Kafede Dünya Evine Girdiler

Aysel Aslan ve Yusuf Serik hayatlarını birleştirmek ve düğünlerini tanıştıkları yer olan eski FESEM binası, şimdi ise Fethiye’deki Sende Gel Engelsiz Kafe'de yapmak için yetkililerden destek istedi. Muğla Büyükşehir Belediyesi tarafından iki engelli vatandaşın dünya evine girmesi için 'Sende Gel Engelsiz Kafe'de düğün organizasyonu düzenlendi. Büyükşehir Belediyesi Engelsiz Nakil aracı çiftin gelin arabası oldu. Aysel ve Yusuf dünya evine girdi.

Aysel Aslan ve Yusuf Serik hayatlarını birleştirmek ve düğünlerini tanıştıkları yer olan eski FESEM binası, şimdi ise Fethiye’deki Sende Gel Engelsiz Kafe’de yapmak için yetkililerden destek istedi. Muğla Büyükşehir Belediyesi tarafından iki engelli vatandaşın dünya evine girmesi için ‘Sende Gel Engelsiz Kafe’de düğün organizasyonu düzenlendi. Büyükşehir Belediyesi Engelsiz Nakil aracı çiftin gelin arabası oldu. Aysel ve Yusuf dünya evine girdi.
“UFAK BİR DESTEK BEKLERKEN ÇOK BÜYÜK BİR ORGANİZASYON OLDU”
Düğün öncesi konuşan Damat Yusuf Serik, “Dernekte tanıştık. Arkadaşlığımız başladı ve aşka dönüştü. Nişanlandık, çok bekledik ve 3 sene sonra evleniyoruz. Sevdiklerimizin destekleri ile bugünleri gördük. Tanıştığımız yerde olsun diye talebimiz oldu. Ufak bir destek beklerken büyük bir organizasyon oldu. Destek verenlere çok teşekkür ederim. Sağ olsunlar çok mutluyuz, heyecanlıyız” dedi.

Bakmadan Geçme