• Haberler
  • Milas
  • Eski Belediye Başkanı Kazım Turan'dan Şok Video: Ören Marina'dan Denize Pislik Akıtılıyor

Eski Belediye Başkanı Kazım Turan'dan Şok Video: Ören Marina'dan Denize Pislik Akıtılıyor

Milas'ın Ören Mahallesi'nde yer alan marina bölgesinde, denize atık suların akıtıldığı iddiası gündeme geldi.

Eski Ören Belediye Başkanı Kazım Turan, sosyal medya hesabından paylaştığı bir videoda, Ören Marina'dan denize pislik akıtıldığını öne sürdü.

Kazım Turan, videonun üzerine şu açıklamayı yaptı:

“Bu gece Gökova Ören Marina'daki restoranda çok sevdiğim yeğenimizin davetlisi idik. Yemek bitiminde ayrılırken çevrede müthiş lağım kokusu duyduk. Oradaki marina görevlilerine bunun nedenini sorduğumda, 'arıtmanın sularının bu saatlerde dağlara serpildiğini' söylediler. Daha sonra çevreden sorduğum bazı kişiler bu durumun sürekli olduğunu belirttiler. Daha önce edindiğim ama inanamadığım videonun gerçek olduğuna artık inanmaya başladım. Şimdi size o videoyu da sunacağım. Demek ki Ören sahilindeki kirliliğe sebep olanlar Ören'den ekmek yiyenlerdenmiş meğerse diyeceksiniz. YETKİLİLERİ GÖREVE ÇAĞIRIYORUM. BU DURUMA ACİLEN EL KOYUN, YOKSA ÖREN SAHİLİ ELDEN GİDİYOR.”

Kazım Turan, yetkililere seslenerek, Ören sahilinde yaşanan bu duruma acilen müdahale edilmesi gerektiğini vurguladı. Sahilin korunması için yetkilileri göreve çağıran Turan’ın paylaştığı bu video, bölgede çevre kirliliği ile ilgili ciddi tartışmalara yol açtı.

Videoyu izlemek için tıklayınız

Bakmadan Geçme