• Haberler
  • Milas
  • Eski Milas İlçe Milli Eğitim Müdürü İsa Bal’ın Annesi Vefat Etti

Eski Milas İlçe Milli Eğitim Müdürü İsa Bal’ın Annesi Vefat Etti

Milas’ın saygın ve sevilen simalarından biri olan ve uzun yıllar boyunca İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü görevini üstlenmiş İsa Bal’ın annesi, hüzünlü bir haberle gündemde. Değerli eğitimci İsa Bal’ın annesi, yaşam mücadelesini kaybetti.

Milas’ın saygın ve sevilen simalarından biri olan ve uzun yıllar boyunca İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü görevini üstlenmiş İsa Bal’ın annesi Hatice Bal, hüzünlü bir haberle gündemde. Değerli eğitimci İsa Bal’ın annesi Hatice Bal, geçirdiği kalp krizi nedeniyle hayatını kaybetti.

Hayat dolu bir yaşam süren, sevdiklerine ve topluma örnek olanHatice Bal, vefatıyla ailesi ve yakınlarının büyük üzüntüsüne neden oldu. Kendisine ait özgün değerleri ve güçlü ahlaki duruşuyla hatırlanacak olan merhumenin vefatı, Milas ve çevre toplulukları üzerinde derin bir hüzün bıraktı.

Cenaze töreni, yarın Osmaniye’nin Düziçi ilçesinde gerçekleştirilecek. Ailesi, sevenleri ve dostları, merhumenin son yolculuğuna eşlik etmek için bir araya gelecek.

Bu acı haber üzerine tüm aileye ve sevenlerine başsağlığı dileklerimizi iletiyoruz. Hayatını kaybeden merhume Hatice Bal’ın ruhu şad mekanı cennet olsun.

Haber

Bakmadan Geçme