• Haberler
  • Milas
  • Evliliğe giden yolda ilk büyük adımı attılar

Evliliğe giden yolda ilk büyük adımı attılar

Milas'ın tanınan simalarından Diyetisyen Ezgim Tokat ve Antrenör Cem Naz, Milas'ta kendine has konsepti ve sunumlarıyla başarı örneği sergileyen Muhtar Çökertme'de gerçekleştirdikleri mütevazi törenle evliliğe giden yolda ilk adımı attılar.

Milas’ın tanınan simalarından Diyetisyen Ezgim Tokat ve Antrenör Cem Naz, Milas’ta kendine has konsepti ve sunumlarıyla başarı örneği sergileyen Muhtar Çökertme’de gerçekleştirdikleri mütevazi törenle evliliğe giden yolda ilk adımı attılar.

Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat ve Elif Tokat çiftinin kızı diyetisyen Ezgim Tokat, CHP İlçe Kadın Kolları Başkanı Berrin Naz ve Yılmaz Naz çiftinin oğlu Cem Naz için nişan töreni düzenlendi.

İlçeye bağlı Çökerme Mahallesi’nde kendine has sunumlarıyla ve eğlenceli sosyal medya paylaşımlarıyla ünlü isimlerin akın ettiği Muhtar Çökertme’de düzenlenen nişan törenine; Tokat ve Naz ailesinin aile büyükleri ve yakınları katıldı.

İsteme merasiminin ardından aile büyükleri, evliliğe giden yolda ilk büyük adımı atan genç çifte yüzük taktı.

Muhammet Tokat, mesleği gereği binlerce yüzük taktığını ve kurdele kestiğini ancak bugün kız babası olarak çok özel ve duygusal bir an yaşadığını ifade ederek, yüzüklerin kurdelesini kesti ve Ezgim ve Cem çiftine mutluluklar diledi.

Mütevazi nişan töreni, hatıra fotoğrafı çekimi ve eğlenceyle sona erdi.

Bakmadan Geçme