• Haberler
  • Asayiş
  • Güllük’te Sıcak Dakikalar: Sahil Güvenlik, Çok Sayıda Mülteciyi Yakaladı

Güllük’te Sıcak Dakikalar: Sahil Güvenlik, Çok Sayıda Mülteciyi Yakaladı

Muğla’nın Milas ilçesine bağlı Güllük mahallesi açıklarında hareketli dakikalar yaşandı. Yunan adalarına geçmeye çalışan yaklaşık 60 mülteci, Güllük Sahil güvenlik ekipleri tarafından lastik botlarda yakalandı. Olayın detaylarına ilişkin edinilen bilgilere göre, mültecilerin bir kısmı boğulma tehlikesi ile karşı karşıya kaldı. Ancak sahil güvenlik ekiplerinin hızlı ve etkili müdahalesi sayesinde, potansiyel bir trajedi önlendi.

Muğla’nın Milas ilçesine bağlı Güllük mahallesi açıklarında hareketli dakikalar yaşandı. Yunan adalarına geçmeye çalışan yaklaşık 60 mülteci, Güllük Sahil güvenlik ekipleri tarafından bir yelkenli tekne içerisinde organizatörler ile birlikte yakalandı. Olayın detaylarına ilişkin edinilen bilgilere göre, mültecilerin bir kısmı boğulma tehlikesi ile karşı karşıya kaldı. Ancak sahil güvenlik ekiplerinin hızlı ve etkili müdahalesi sayesinde, potansiyel bir trajedi önlendi.

Yakalanan mülteciler, Güllük limanına getirildi. Burada ilk müdahaleleri yapıldıktan sonra Muğla İl Göç İdaresi ekiplerine teslim edildi. Edinilen bilgilere göre mülteciler, sınır dışı edilmek üzere işlemlerinin başlatıldığı belirtildi.

Bakmadan Geçme