• Haberler
  • Gündem
  • Haluk Levent , Zehra'nın Kardeşinin Tedavi Masraflarını Karşılayacak

Haluk Levent , Zehra'nın Kardeşinin Tedavi Masraflarını Karşılayacak

Ünlü sanatçı Haluk Levent, Milas'ta çalıştığı eğlence mekanında öldürülen Zehra Bayır'ın madde bağımlısı kardeşinin, Ankara'da tedavi olacağını, masraflarının ahbap hayırseverleri tarafından karşılanacağını duyurdu.

Ünlü sanatçı Haluk Levent, Milas’ta çalıştığı eğlence mekanında öldürülen Zehra Bayır’ın madde bağımlısı kardeşinin, Ankara’da tedavi olacağını, masraflarının ahbap hayırseverleri tarafından karşılanacağını duyurdu.

Muğla’nın Milas ilçesine madde bağımlısı kardeşi M.B.’nin (16) tedavi masraflarını karşılamak için Konya’nın Karapınar ilçesinden gelen Zehra Bayır (18), edinilen bilgiye göre burada bir eğlence mekanında şarkıcılık yapmaya başladı. Bayır, iddiaya göre; 24 Temmuz günü para meselesi nedeniyle tartıştığı işletme sahiplerince başına sert bir cisimle vurulup öldürüldü, cesedi de bahçedeki havuza atıldı.

Zehra Bayır’ın cenazesi 26 Temmuz’da memleketi Konya’da defnedilirken, cinayetle ilgili gözaltına alınan 7 şüpheliden 3’ü tutuklandı.

MADDE BAĞIMLISI KARDEŞE AHBAP DERNEĞİ’NDEN YARDIM
AHBAP Derneği’nin başkanı, ünlü sanatçı Haluk Levent, Bayır’ın ailesine ulaştıklarını, madde bağımlısı kardeşinin Ankara’da tedavi olacağını duyurdu.
Levent, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “Muğla’da madde bağımlısı kardeşinin tedavisi için çalıştığı gazinoda işkence ile öldürülen Zehra Bayır’ın ailesine ulaştık. Bu gece 02.30 da Ankara’ya bir hastaneye gidiyorlar. Kardeşimiz orada tedavi görecek. Tüm masraflarını Ahbap hayırseverleri karşılayacak” ifadelerini kullandı.

Bakmadan Geçme