• Haberler
  • Siyaset
  • İYİ Parti Milas İlçe Başkanı Gürsel İnce İstifa Etti…

İYİ Parti Milas İlçe Başkanı Gürsel İnce İstifa Etti…

MUĞLA – Milas: İYİ Parti Milas İlçe Başkanı Gürsel İnce, görevinden istifa ettiğini duyurdu

MUĞLA – Milas: İYİ Parti Milas İlçe Başkanı Gürsel İnce, görevinden istifa ettiğini duyurdu. İnce, yaptığı yazılı açıklamada, siyasi kariyerine 2018 yılının Ocak ayında İYİ Parti çatısı altında başladığını ve 6.5 yıldır çeşitli görevlerde bulunduğunu belirtti. İnce, Kurucu İlçe Gençlik Kolları Başkanlığı, Milas Belediye Meclis Üyeliği, Muğla Büyükşehir Belediye Meclis Üyeliği ve İlçe Başkanlığı görevlerini yürüttü.

Gürsel İnce, açıklamasında son 2 yıldır İlçe Başkanı olarak görev yaptığını, 2023 Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili Genel Seçimleri ile 31 Mart 2024 Mahalli İdareler Seçimlerinin ardından görevinden istifa ettiğini belirtti. İnce, “İlçemiz nezdindeki sonuçlarını göz önüne alarak temsil ettiğim makamın sorumluluğu gereği İlçe Başkanlığı görevimden bugün itibarıyla istifa ediyor, aktif siyaseti bırakıyorum” ifadelerini kullandı.

İnce, siyasete girmesine vesile olan önceki dönem İlçe Başkanı Kasım Özkan’a ve desteklerini her zaman hissettiği İl Başkanı Davut Cumhur Akmeşe ile Muğla Milletvekili Prof. Dr. Metin Ergun’a teşekkür etti. Ayrıca, birlikte çalıştığı tüm partililere de teşekkürlerini sundu.

Gürsel İnce, açıklamasını “Hakkım varsa herkese helal olsun. Bilmeden de olsa kırdığım, üzdüğüm her kim var ise kusura bakmasın. Kalın sağlıcakla…” diyerek tamamladı.

Bu gelişme, İYİ Parti Milas İlçe Teşkilatı’nda yeni bir dönem başlatırken, İnce’nin yerine kimin geçeceği merak konusu.

İnce’nin açıklaması şu şekilde;

Sevgili hemşehrilerim;

Doğup büyüdüğüm ve ekmeğini yediğim memleketime hizmet edebilmek için 2018 yılı Ocak ayında İYİ Parti çatısı altında siyasete başladım. Aradan geçen 6.5 yılda kıymetli partililerimiz ve siz değerli hemşehrilerimizin desteğiyle İYİ Parti İlçe Yönetim Kurulu Üyeliği göreviyle başladığım siyasi kariyerim, sırasıyla, Kurucu İlçe Gençlik Kolları Başkanlığı, Milas Belediye Meclis Üyeliği, Muğla Büyükşehir Belediye Meclis Üyeliği ve İlçe Başkanlığı görevlerim ile devam etti. Özellikle İlçe Başkanı olarak görev yaptığım son 2 yılda geride bıraktığımız 2023 Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği Genel Seçimleri ile 31 Mart 2024 Mahalli İdareler Seçimlerinin ilçemiz nezdindeki sonuçlarını göz önüne alarak temsil ettiğim makamın sorumluluğu gereği İlçe Başkanlığı görevimden bugün itibariyle istifa ediyor, aktif siyaseti bırakıyorum.

Siyasete girmeme vesile olan önceki dönem İlçe Başkanımız Sayın Kasım Özkan, desteklerini her zaman hissettiğim İl Başkanım Sayın Davut Cumhur Akmeşe ve Muğla Milletvekilimiz Prof. Dr. Sayın Metin Ergun başta olmak üzere birlikte çalışmakta gurur duyduğum tüm partili dava arkadaşlarım, ilçe yönetim kurulu üyelerimiz, kadın politikalar ve gençlik politikaları başkanlarım ile her koşulda desteklerini bizlerden esirgemeyen tüm partilerimize teşekkür ederim.

Hakkım varsa herkese helal olsun. Bilmeden de olsa kırdığım, üzdüğüm her kim var ise kusura bakmasın.

Kalın sağlıcakla…

Gürsel İnce

Bakmadan Geçme