• Haberler
  • Asayiş
  • Jandarma Milas’ta Uyuşturucu Tacirlerine Geçit Vermiyor

Jandarma Milas’ta Uyuşturucu Tacirlerine Geçit Vermiyor

Uyuşturucu madde tacirlerine yönelik Muğla'nın Milas ilçesi Koru mahallesi, Bodrum ilçesine bağlı Konacık ve Güvercinlik mahalleleri, Marmaris ilçesi Çetibeli mahallesi, Fethiye ilçesine bağlı Ölüdeniz, Kayaköy ve Göcek Mahallelerinde düzenlenen operasyonda 11 şahsa adlim işlem başlatıldı.

Uyuşturucu madde tacirlerine yönelik; Muğla’nın Milas ilçesi Koru mahallesi, Bodrum ilçesine bağlı Konacık ve Güvercinlik mahalleleri, Marmaris ilçesi Çetibeli mahallesi, Fethiye ilçesine bağlı Ölüdeniz, Kayaköy ve Göcek Mahallelerinde düzenlenen operasyonda 11 şahsa adlim işlem başlatıldı.

Uyuşturucu ve uyarıcı madde ile mücadele kapsamında Muğla İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince uyuşturucu madde tacirlerinin tespiti ve yakalanması maksadıyla Milas ilçesi Koru mahallesi, Bodrum ilçesine bağlı Konacık ve Güvercinlik mahalleleri, Marmaris ilçesi Çetibeli mahallesi, Fethiye ilçesine bağlı Ölüdeniz, Kayaköy ve Göcek Mahallelerinde 11 şüpheli şahıs hakkında adli işlem başlatıldı.

Yapılan operasyonlarda, 129 gram kokain, 4 gram kubar esrar, 15 gram bonzai, 6,25 gram metamfetamin, 4 gram skunk, 5 adet uyuşturucu kullanma aparatı, 1 adet esrar öğütme aparatı ele geçirildi.

Bakmadan Geçme