• Haberler
  • Milas
  • Milas Ziraat Odası Yeni Başkanı Akar, mazbatasını aldı

Milas Ziraat Odası Yeni Başkanı Akar, mazbatasını aldı

Muğla’nın Milas ilçesinde Ziraat Odası'nın yapılan 28. Olağan Genel Kurulu'nda başkanlığa seçilen Kahraman Akar mazbatasını alarak görevine başladı.

Muğla’nın Milas ilçesinde Ziraat Odası’nın yapılan 28. Olağan Genel Kurulu’nda başkanlığa seçilen Kahraman Akar mazbatasını alarak görevine başladı.

10 Şubat Cuma günü Atatürk Kongre Salonu’nda yapılan Milas Ziraat Odası 28. Olağan Genel Kurulu’nda toplam Milas’ın en büyük en örgütlü topluluğu olan Ziraat odası 129 delegeden 67’sinin oyunu Kahraman Akar alırken, Araban Ziraat Odası Başkanlığı görevini yürüten mevcut başkan İsmail Atıcı ise 61 oy aldı. Milas Ziraat Odasının yeni başkanı Kahraman Akar ve yönetim kurulu üyeleri ziyaret ettiği Milas İlçe Seçim Kurulu Başkanın elinden mazbatasını alarak, göreve başladı. Daha sonra ise İlçe Seçim Kurulu Başkanı Seçilmiş Başkan Akar ve yönetim kurulu üyelerine “hayırlı olsun” temennisinde bulundu.

Başkan seçilen Kahraman Akar, “Milaslı çiftçilerimizin destekleriyle seçildiğim Milas Ziraat Odası Başkanlığı görevime bugün mazbatamı alarak başladım. Allah’ın izini ile 4 yıllık görev sürem içerisinde ilçe merkezi ve kırsalımızdaki odamıza kayıtlı olan çiftçimiz ile birlikte sık sık istişare yaparak odamızda yapılacak olan yeniliklerle çiftçilerimize hizmetler verip, üreticilerimize yönelik sık sık seminerler düzenleyerek, çiftçilerimiz tarafından üretilen mevcut tarım ürünlerine alternatif ürünler katmanın yollarını arayacağız İnşallah’’ şeklinde konuştu.

Haber

Haber

Haber

Bakmadan Geçme