• Haberler
  • Gündem
  • Karacasu’da Evleneceği gelin, erkek çıktı, birlikte kayıplara karıştılar

Karacasu’da Evleneceği gelin, erkek çıktı, birlikte kayıplara karıştılar

Aydın’ın Karacasu ilçesinde 2 erkeğin evlenmesi Türkiye gündemine oturdu. Olayın öğrenilmesini ardından çiftin kayıplara karıştığı öğrenildi.

Aydın’ın Karacasu ilçesinde 2 erkeğin evlenmesi Türkiye gündemine oturdu. Olayın öğrenilmesini ardından çiftin kayıplara karıştığı öğrenildi.

Aydın’ın Karacasu ilçesinde yapılan bir düğünde gelinlik giyen kişinin erkek olduğu öğrenildi. Karacasu’da eşi ile yaşadığı anlaşmazlık nedeniyle bir süredir ayrı yaşayan C.B, tanıştığı ve sevgili olduğu biriyle düğün yapmak istedi. Damadın yakınlarının katıldığı düğünde iddiaya göre damat eski eşinden resmen boşanmadığı için nikah merasimi yapılmadı. Düğün sonrası bir meseleden dolayı çıkan kavgada aileler birbirinden şikayetçi oldu.

“SEVİYORUM KİME NE” ŞARKISI İLE OYNADILAR

İkilinin paylaşımında, Karacasu Belediyesi Düğün Salonu’nda yaptıkları düğünde, İzmirli olarak tanınan ve gelinlik giyen İ. takma adlı M.K. ile damat C.B.’nin yaptıkları düğünde İbrahim Tatlıses’in ‘Seviyorum kime ne. O yar benim kime ne’ türküsü ile davetlilerin önünde oynadıkları görüldü. İkilinin düğünden sonra ortak kullandıkları sosyal medya hesaplarından düğün fotoğrafları ile videoları paylaştıkları görüldü.

KARAKOLDA KADIN ADIYLA TANIDIĞI SEVGİLİSİNİN ERKEK OLDUĞUNU ÖĞRENDİ

Karakolda kadın ismi ile tanıdıkları gelinin resmiyetteki ismi erkek çıkınca aile şaşkına döndü. Olayın öğrenmesinin ardından iddialar üzerine damat C.B. ile erkek olduğu halde gelinlik giyen M.K’nin ilçeden ayrılıp kayıplara karıştı. C.B’nin eski eşinden boşanmadan düğün yapması nedeniyle nikah merasiminin olmadığı öğrenildi.

Bakmadan Geçme